Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Safra kesesi taşı tedavisi konusunda deneyiminiz veya bilginiz var mı?

@Hakan 1987 valla iyi agrınız yoksa. Ben sizin kadar bekleyemedim. Bazı taşlar durabilirmiş sıkıntı yaratmadan

@CORTU geçmiş olsun bağırsak sendromu hangi tahlil sonucu belli oldu?

@canveli1 bagırsak sendromu yokmuş bende. Safra kese taşı vardı. Ameliyat olup iyileştim.

Bana da yıllardan beri doktorlar “safrada taş var” dediler durdular. İyi de “şunu yapalım bunu yapalım” demedi hiç biri. Yani sadece safrada taş olduğunu söylemekle yetindiler ama ne gibi bir tedavi uygulanması gerektiği konusunda tek bir kelime etmediler. Sonunda birden bire safra kesesi iltihabı oluşmuş. 10 gün hastanede yatıp çok yoğun antibiyotik tedavisi gördüm. 24 saatin inanın 22 veya 23’ünde kolumda mutlaka bir şeyler takılı idi. Şimdi iyiyim ama doktorlar “taburcu olduktan 2 ay sonra ameliyat olman ve keseyi almamız gerek” dediler. Fikir değiştirmez isem yatacağız bıçak altına kısmet ise.

Allah doğru kararı vermemi nasip etsin.

Neticede kesede çamurlaşma veya taş var ise konuyu önemseyin, ihmal etmeyin.

@alifatih1958, aman ne olur ıhmal etmeyın
banada hedıye cekapta camurlasma var takıp deyınce boyle safra kesesımı olur sapasaglamım dıye tabanları yagladım hastane doktor kackını olarak
vay senmısın 2 veya 3 yıl sonra oluyordum acısı hıcbırseye benzemıyoe
ozele para vermeyım dıye sehır hastanesı yollarında oldum dırıldım sancılarla
bı serum baglayıp gonderıyorlae bır ay ıcınde yer olunca cagırıcaz dıye
mecbur paracıklara kıydık gecen yıl 80 bıne baskentte acıl amelıyat oldum
valla bılla amelıyat acıları hıc bır sey onceden cektıgım uzun sancıların yanında
korkmayın allah kolaylık verır

Üst Alt