Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ alt ekstremitede 3 cm kısalıkla ÖTV indirimli araba almak..?

karga6

O zaman ikna etmeniz zorlaşır. Emsal karar olduğunda Ankara'ya sormadan hızlı bir şekilde olumlu karar verebiliyorlar. Siz biran önce başvurun, süreci mutlaka takip edin.

StratoS

27.06.2019 Perşembe itibari ile özelge başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Süreci internetten takip edebilme imkanımız varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler..

karga6

GİB mobil uygulaması var. Oradan görürsünüz. Ama güncel değil(belli bir zaman sonra sonuç gözüküyor) Siz telefonla daha güncel hızlı bilgi alabilirsiniz.

karga6

Ben GİB uygulamasında da görmüştüm, bana verilen yazıyı ama 1-2 ay sonra. Gönderdiğiniz resmi açamadım, işleminiz sonlanmıştır demesi enteresan olmuş.

uNiQuE_54
ben o kadar ısrar ettim kısalığı ve otomatik vitesi de belirtin diye ama doktor yazamayız dedi. standart şeyler yazılırmış..

clawera Standart yazılır demeri çok sacmalık.. senin kısalık, atrofi veya hareket kısıtlılığı varsa fizik doktoru bunu ölçtüŕür ve yazdırır. bu arada otomatik vites konusunu Sağlık komisyonu veriyor özetle hastane özel tertibatlı araç kullanması gereklidir ibaresini yazar il saglık komisyonuda otomatik vites araç kodunu verir aslında

uNiQuE_54 kesinlikle çok saçma ama maalesef durum bu adam beni dinlemiyor bile yürürken peşinden giderek derdimi anlattım anlamadı..

Merhabalar Arkadaşlar,

Benim sag ayakta 9 cm kısalık ve incelik var. 2015 yılında araç almak için heyete girdim. heyette sordular neden rapor alıyorsun diye bende araç alabilmek için vergi indiriminden yararlanmak istiyorum dedim.

Heyette raporuma '' Vergi indiriminden yaralanabilir ,özel tertibatlı sag taraftan gaz pedalı otomatik araç kullanabilir'' yazdılar. ve rapor oranımıda %20 verdiler.

Sonra B sınıfı ehliyet için sürüçü kursuna gittim kursta sadece direksiyon sınavına girdim. kazandım kursdan evrakları aldım ehliyeti çıkarmak için trafik şubeye gittim kodları oradan verdiler.

Raporumu ve ehliyeti ford galerisine verdim araçı seçtim birde aparatın parasını araçı alan kişi veriyor. ve galeri nerede ise oraya çagırıp araç başında taktırtıyorsun.

Galeri vergi dairesi sürecini hallediyor.

Benim süreçim bu şekilde oldu. i

Üst Alt