Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ Brekial Pleksus ile ehliyet aldım. ÖTV'siz araç alabilecek miyim?

uzun uğraşlar sonucu ehliyetimi aldım. Ehliyetimde otomatik vites kullanır ve sağ elini çekmeden direksonda kullanılan kontrol cihazları kodları mevcut.
Sonra yüzdelik gösterir, "özel tertibatlı araç kullanabilir" ibareli raporumu aldım.
Şimdi de ÖTV ve MTV muafiyetli aracımı aldım.

benim de sağ elde brakial plexus lezyonu var. H sınıfı ehliyetimi yenilemek için sağlık müdürlüğünde komisyona girdim. SÜRÜCÜ OLAMAZ kararı çıktı saglık il_ilçe müdürlüğünün raporundan olumlu sonuç alan arkadaşlar rapor örnekleriniz gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler

sınırlı kullanım kodları 102- 47- 78
tıbbı nedenlerle verilecek kodlar 102-47-10304
araç uyarlama kodlaro 1002-1004-4011-3201
tüm kodları anladım ama şu 3201 kodu anlamadım sag kol engelim var ayakta bi sıkıntı yok
sizce yanlışlık yokmu ,

masolak kardeş çok şükür ehliyetimi aldım 3. il saglık müdürlüğüne gittim 10.02-10.04--20.09--40.11--40.14--35.03 bu kodları verdiler ehliyetimi aldım harcadığım masrafların hepsi benden çıktı şimdi ilk baş vurdugum yeri şikayet etmeyi düşünüyorum

sende araç almışsın kardeş hayırlı olsun ne aldın ne kadar fiyatı yaptırdıgın tertibatlar ne kadar tuttu

tekrar ötv siz araç alımında yeni rapor çıkarmam gerekir mi?

B sınıfı 78 kodlu ehliyetimle ötv siz araç aldım.
süreğen engelli raporum var %20 ortapedik brekial plexus
tekrar araç almam için benden ehliyet için çıkardığım raporu isterler mi?
o raporu trafiğe vermiştim

mrb rapor oranınız kaç acaba

%20 rapor oranım

Üst Alt