Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ el bileği TFCC yırtığı nedeniyle askerlikten muaf olur muyum?
Hepinize selamlar, sağ el bileğimde tfcc yırtığı ve belimde 3 adet fıtık mevcut yaklaşık üç yıldır sağ elimi kullanamıyorum neredeyse sürekli agrim oluyor kullanmaya çalıştığımda sivildeyken iğne tedavisi ve fizik tedavi ile iyi kötü kullanabiliyordum ve ağrılarım olmuyordu şuan yaklaşık 2 aydir askerdeyim bel ve bilek ağrılarım oluyor sürekli bunlar icin muafiyet alabir miyim geçtiğimiz hafta doktora gönderdi birlik beni fizik tedavi doktoru ile görüşebilir fizik tedavi alabilirsin dedi ortopedi doktoru memlekete dönüp fizik tedaviyi orada görebilir miyim veya bu hastaliklarimin tedavisini memlekette görürken şafağı memlekette sayabilir miyim çünkü bildiğim kadari ile hava değişimi şafaktan düşmüyor şafak donuyor bittiginde ise kaldigi yerden devam ediyor askerligimi uzatmak istemiyorum ne yapabilirim bana yardimci olur musunuz. @OğuzHan112
Tfcc yırtıkları terapi veya opere edilerek düzele bilen bir durum..bel fıtığı için hava değişimi verilebilir durum ciddi ise.. muafiyet biraz zor görünüyor.
Soruyu kısaca bir okudum,mr raporlarınız varsa yapıştırın sonra bakacağım, şimdi kapatıyorum.
@OğuzHan112, Hocam şimdi mr raporlarına henüz ulaşamadım akşam bakıp atacağım buraya yalnız benim öğrenmek istediğim şey şu hem elim hem belim için doktora gittiğimde ilk öncelik fizik tedavi oluyor belim için 2 bilegim icin 3 kere fizik tedavi gördüm son 3 yıl içinde bileğimden de bir doz prp ve bir doz kolojen steroid vuruldum en son iğnem iki ay önce vuruldu memleketteki doktorum şikayetlerin geçer ve bir süre sonra tekrar eder ise gel bir doz daha yapariz demisti son iki-üç haftadir ağrılarım bileğimde yeniden başladı bir doz daha iğne ve peşine fizik tedaviye girmek istiyorum doktorumun da karari bu yönde benim tek merak ettiğim askerliğimi uzatmadan tedavime memlekette nasıl devam edebilirim bildigim kadari ile fizik tedavi gördügum gunler şafaktan düşüyor nasil bir yol izlemem lazim yardımcı olur musunuz lütfen muafiyet almasam da olur