Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el bileğim yok. Ehliyette nasıl bir kod bulunmalı?

h.cem

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Benim sağ ön kol ve el bilegi agnezisim var (doğuştan sağ el bilegim yok) kod tablosu açilmadigi için yazıyorum nasil bir durum olur

sağ kolum yok . bende topuz ve vites sola geçti bunlar yeterli oluyor .

Sağ el bileği hic yok bana otomatik vites ve uyarlanmis vites ile direksiyon topuzu koydular

Bülent abi sağ elimi kullanıyorum fakat parmaklar yok avuç ayasi yok o şekilde

h.cem

10.02 ile 78 de eklenmeli ki araç alımında özel donanım statüsüne girebilsin

Abi kısıtlamalar: 47(2 tekerli araç kullanamaz), 78 (sadece otomatik vitesli araç kullanabilir), 102 (ambulans,resmi arac kullanamaz)

Araç uyarlama kodları: 10.02(otomatik vitesli arac), 10.04 (uyarlanmış vites kolu), 35.03 (Direksiyondan sol eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları), 40.11 (direksiyon topuzu)

Ehliyet raporumda yazan kodlar bunlar abi

Bu gün ilk önce vergi dairesine gittim birde abi 2012 yilinda almis oldugum raporu gösterdim yetkili evet 2022 sayili kanuna tabisiniz ama yinede raporunuzda özel tertibatlı ve otomatik vitesli arac kullanabilir ibaresi olmak zorunda dedi

Bu sabah hemen hastaneye gittim bende bir dilekçe verdim ve tekrardan 250 tl ödeyip 7 doktor dolaştım 8 kasım tarihine gün verdiler

Üst Alt