Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el kısıtlılığı ile alacağım aracı abim de kullanabilir mi?

DeathScream

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

sağ brakical plexus hasarım var sağ kolumu kullanamıyorum ÖTV indirimli araç almak istiyorum. Abim bu aracı kullanabilir mi ve hangi kodları yazarlar sadece otomatik vites kodu yazdırsak Ötv indiriminden yararlanabilir miyiz

baskı yapıp başka olmazsa hangi kodları yazarlar ve bunu abim kullanabilir mi? Daha ehliyet almadım aldıktan sonra değişmiyormuş galiba kodlar şimdiden bilgili olayım istedim lütfen detaylı birşekilde anlatıp yardımcı olun. Yasa tasarısı geçmeden arabayı almak istiyorum.

DeathScream

Sadece otomatik vites yetmez, vites fonksiyonuna dair biz özel donanım olmak zorunda.

Özel donanımın araçtaki orijinal kullanıma zarar vermediğine dair TSE'den alacağınız belge sayesinde aracınızı 3.dereceye kadar yakınlarınız kullanabilir.

@OturanBoğa sadece otomatik vites yeterli olması gerekmez mi sonuçta manuel vitesi tertibatsız kullanamayanlar için otomatik vites özel tertibat sayılmıyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Otomatik vitesin üzerindeki aparatla vites değiştirmekte daha çok zorlanıyorum. Geçen gün tertibat yerinden çıktı ben de bagaja attım takmayı düşünmüyorum.Zaten araç durmadan vites değiştirmiyoruz. Otomatik vitesin üzerine tertibat takmak hangi akla hizmet anlayabilmiş değilim.

DeathScream
35.03 sol eli cekmeden kontrol cihazları benim sağ elimdede kısıtlık var bu kadu verdiler aracı bende aldım tertibatcıya 300tl ruhsata işletmek içinde 300tl başkasıda sürmesi içinde 300tl toplam 900tl gitti 200tlde muayene mühendiz bize dediği laf başkasında sürmese olmuyormuş bizim işimizede geldi 300 fazla verdik kardeşim de sürüyor ehliyetin al hastane raporunda ötv yazdır hayırlısıyla git bayiiden al arabanı

babacan25 dediğim gibi vites koluna herhangibir tertibat yaptırmadan otomatik vitesli aracı ötv ödemeden aldınız değil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nasıl iştir yardım

Kardeşime sağ brakial plexux hasarı var sürücü olamaz raporu vermişler nasıl oluyor bu nasıl olamaz bu nasıl şerefsizliktir bana bunu anlatabilir misiniz?? Yardımcı olun delirecem şimdi

Sorunsuz araba kullanabiliyor mu? Eğer sorunsuz kullanabiliyorsa, hastalıktan dolayı vermezler. Yani kamyon dahi sürse, yine rapor vermiyorlar. Gerçekten tam bir şrfszlik.

E kardeşim haftalarca yazıyoruz çiziyoruz engellilerin hakları tek tek alınıyor!

Adam benim yanımda vitesleri ben değiştirerek araba kullanıyor otomatik vites alıcaktık hep beraber kullanalım diye başka hiç bir problem yok bide birisi anlatsın ne yapacaz itiraz mı edecez ne yapacaz sinirimden buraya yazdım birisi akıl versin diye

Aslında olur. Ama bu şekilde uygulama o kadar az ki, tüm vergi daireleri üst ekstremite kısıtlılığında ille de özel donanım diyor! İtiraz edilebilir: Örnek

Üst Alt