Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol brakiyal pleksus ve emg sonucuna göre hangi oranda rapor alabilirim?

Merhaba, bugun vergi indirimim sonuçlandı oranda bir değisiklik olmadı. %60 oran ile onaylanmış. 20 gunde sonuçlandı. Şimdi emeklilik islemleri icin basvuracagim. Mart nisan gibi otv icin basvuracağım insallah oradan da olumlu sonuç alirim.

Bilen arkadaşım vardır burada sağ kol üst trunkus ağır düzeyde hasarlı engelli oranı net olarak 45 yada 40 veriliyormu kesin

@SERHAN2853,
dostum selam tablo 2.13 göre üst trunkus 75 tablo 2.3 göre karşılığı 45 oluyor bende sol kol üst ve orta trunkus ağır hasarlı totalde 57 oran aldım

Merhaba, eylül ayında başvurduğum vergi indirimim yüzde 60 olarak onaylandı. Tazminat ve emeklilik sürecimde olumlu sonuçlandı. Bu süre zarfında ötv için başvuruda bulunabiliyor muyum yoksa bir bekleme sürecim var mı?

@yasinsyigit,

merhaba almış olduğunuz rapordan 6 geçmesi gerekli ve mesela Edirne devlet hastanesi vergi indirimi ile ÖTV için aynı anda başvurmuştum ehliyetim b engelli ( kodlu) olmadığı icin ÖTV başvurumu kabul etmedi bende ehliyetimi değiştirdim Şubat ayında kısmetse ÖTV için başvuru yapacağım

Hakem heyet hastanesine gönderildim raporumu aldım
ortopedik 30
endokrin 20
göz 4 ama engel grubunda göz işaretlenmiş normalde sınıflanamayanda işaretli olması gerekmez mi

birde bu arada sağ kol brakiel pleksus 30 verildi ama tablo 2.13 yüzde 49 yazıyor yanına tablo 2.3e göre yazılmış

sizce itiraz etmelimiyim en yüksek oran hangisi ise engel grubunda o işaretli olması gerekmezmi raporum böyle

Son düzenleme:
@AHMET FATİH ERYILMAZ,
bende de B ehliyeti var o zaman öncelikli ehliyete engelli kodu ekletip 6 ay süre dolduktan sonra başvuruda bulunacağım. Ahmet kardeşim sanırım senin süreç benden önce olacak sürecin sonuçlandığında bilgi verirsen en azından nelerle karşılaşacağım hakkında fikir sahibi olmuş olurum. Şimdiden Allah kolaylık versin

mrb arkadaşlar ehliyetimde kodlar yazıyor araba alma aşamasındayım bir sorum olacak tertibatları kabul gördü diyelim, sonra vergi dairesi gelecek benim ana rapor 2016 tarihli erişkinler için değil vergi dairesi sıkıntı yaşatırmı;

Üst Alt