Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol komple ve sağ omuzda şiddetli ağrım var. Sebebi ne olabilir?

Konular
20
Reaksiyonlar
24
Merhaba arkadaşlar, sağ ve sol kol da hareket ettirirken küt küt ses geliyor ve kolumu bir düzey ve şekilde tutunca çok geçmeden ağrıma başlıyor. Sağ sol omuz genişliğim eşit değil biri uzun biri kısa. Omuzlar öne doğru sarkık. Yüzme kursuna gitmeyi düşündüğüm bir günde sağ kolda ağrı oluşmuştu. İlçe devlet hastanesi ortopedi kliniğine gittim. Çekilen röntgen sonucu ve şikayetime göre doktor omuz eğriliği var dedi. Ameliyat gerekli dedi. Ağrı kesici jel yazdı geçmezse ameliyat edeyim dedi . Bende ameliyat olduktan sonra şu halimden daha iyi olacak mıyım dedim bunun garantisini veremem dedi. Yani garanti olmaz zaten ama güven vermedi . Neyse o günden bu şiddetli ağrıma kadar 6 ay geçti. Ve 6. ay da sağ omuz ve kolda şiddetli ağrı meydana geldi bir anda durup dururken. Ağır kaldırma vs hiçbirşey yok. 1 Haftadır uyuyamıyorum çünkü ağrı uyutmuyor. Acilden jel ve ağrı kesici yazdırdım fakat onlarda ağrıyı kesmedi çok kısa 1 saat rahatlatır gibi oldu ama sonrası devam. İl üniversite hastanesine gittim. Prof ortopedi doktoruna gittim. Röntgen sonucuma göre hiçbir problem yok dedi. Kolumu tuttu bana kaldır dedi kaldırdım. İşlev bozukluğu yok dedi. EE dedim. Birşey yok dedi. Hocam dedim 1 haftadır şiddetli ağrıdan uyuyamıyorum. Şuan da da şiddetli ağrı var dedim. Öyle diyince yani zorlama ile eski röntgenime baktı aaa evet hafif bir eğrilik var dedi . Bir MR isteyelim sana dedi öyle bakalım o zaman dedi. Bende ağrıdan duramıyorum sağlam bir jel yaz dedim yazdırdım geldim. Doktor resmen zorlama ile iş yapıyor kendi araştırmıyor benim yaşadığım sıkıntıyı :( Başına gelen ve iyileşen var mı ???

Üst Alt