Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol özrüm var. Ehliyet alabilir miyim?

mstf4141

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 23.07.2016 da devlet hastanesine gittim kbb göz ve ortepedi bolumune muayene oldum ortepedi doktoru özel tertibatlı araç kullanabilir yazisi yazdi ve ordan il saglik mudurlugune sevk etti son kararı il saglik mudurlugumu veriyor yoksa sadece kod belirlemek icinmi heyete giriyorum yardimci olursaniz sevinirim

büyük ihtimal alırsın boşuna il sağlığa göndermezler...
benimde sağ kolda güç,hareket kaybı(sürekli omuz çıkması ve hareket kısıtlılığı) ben de almak istiyorum ama bir türlü gidemedim şüphelerim var. sonucu burada paylaşırsan çok iyi olur ve millete örnek teşkil eder...

Insallah olur yarin kurula giricem doktor a dedim kod yazmadiniz yeni kanunda b istiyorlar dedim raporda onu il saglik mudurlugu belirlicek dedi hayirlisi yarin giriyorum insallah olur

mstf4141
Doktor özel tertibatlı araç kullanmak şartıyla sürücü olabileceğinize karar vermiş, il sağlık müdürlüğü buna karşı çıkmaz sadece engelinize uygun olarak nasıl bir tertibat olması gerektiğine karar vererek bu tertibatın kodunu işler rapora.
Şimdiden hayırlı olsun.

Insallah olur çok teşekkür ederim Allah razı olsun

sağ kol özrü olanlara müjdem var :))

Yeni tip ehliyet bugün aldım hiç bir sorun çıkmıyor hemen gidip alın lütfen..

Nasıl aldınız engeliniz tam olarak nedir ? doğuştan mı sonradan mı ?

Farketmiyor sorun çıkmadan alabiliyorsunuz devlet hastanesinden

Sag kol için tertibat olarak ne yazdılar. Rapor hakkında daha ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim

Özel tertibatlı araç kullanılabilir yaziyor il saglik mudurlugude kod belirliyor 3 gune bitiyor iş şuan da kursa yazıldim

sağ koldan özrüm var ötv indirimi nasıl olur ?

Merhaba arkadaşlar bugun raporumu aldım raporumda özel tertibatlı araç kullanabilir ifadesi var ötv indiriminden yararlanabilirmiyim ne kadar bir indirim olur ?

Bende sağ kol için ehliyet aldım bana direksiyona topuz eklememi ve oto. vites yazdılar bilginiz olsun arkadaşlar

direksiyona topuz eklenmesine maliyede sorun çıkıyor mu ? Direksiyon topuzu hareket ettirici tertibattan sayılır mı?

evet benimde raporuma topuz ve otomatik vites yazdılar. Ben de sağ kol engelliyim. Ötv için yeterli mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

ötv li araç alımı hak yardımınız lutfen

Merhaba arkadaşlar ben ehliyet almak için devlet hastanesine gittim hastanede özel tertibatlı araç kullananilir diye rapor aldım ve sürucü kursuna kayıt oldum bayii ile konuştuğumda bu rapor sadece ehliyet için geçerli ötv li araç almak için sağlık raporu da gerek dedi doğrumur sizce yeni yasaya göre bu rapor araç alimindada fayda sağlarmı

mstf4141

bu raporda olur heyet raporu sonuçta
ben de ehliyet raporuyla aldim aracimi

Ehliyet için aldığınız rapor ehliyet için geçerlidir diye biliyorum.sizin özür derecenizin yazdığı engelli sağlık kurulu raporunuz yok mu?eğer varsa o rapor yeterli.ayriyeten kuruldan gecmeye gerek yok araç için

mstf4141

Ehliyet raporu ayrı bir şeydir. devlet hastanesinden alınan rapor engelli sağlık kurulu raporu değil mi?

Ehliyet için: aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü -> sürücü kursu -> emniyet

OturanBoğa

özel hastanelerin tertibatlı ehliyet raporları il sağlık müdürlüğünde geçerli mi acaba?

mstf4141
kardeş raporunu paylaşabilir msn? Bizede örnek olur işlerimiz kolaylaşır belki

Üst Alt