Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolumu dirsek üstü kaybettim. Eski ehliyetimi nasıl engelli ehliyeti ile..?

hüseyin71

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
hepinize günaydın arkadaşlar ben 2014yılında bir iş kazası sonucu sağ kolumu dirsek üstü kaybettim arkadaşlar ben önceden agır vasıta tır söförlüğü yapıyordum ama artık bu hayalim sona erdi
arkadaşlar eski ehliyetimi engelli ehliyetine cevirmek istiyorum bazıları beni korkutuyor sen artık ehliyet alamazsın diye
o yüzden kaza yaptıgım günden beri hastaneye gidip rapor işleri nasıl olur diye sormaya çekiniyorum
aranızda bu işler hakkında bilgisi olan veya benim gibi olupta ehliyet olan arkaşlar yardımcı olursa sevinirim hepinize teşekkür ederim saygılarımla

hüseyin71

Merhabalar. Gecmis olsun oncelikle, ehliyetinizi degistirmek icin oncelikle aile hekimine gidip uzman doktora sevk almalisiniz daha sonra uzman doktora muayene olup evrakla beraber il saglik mudurlugune gidiyorsunuz orada komisyon kuruluyor bu komisyonun karsisina cikiyorsunuz onlar nasil bir arac kullanacaginiza karar veriyor.

Ehliyetinizi alirsiniz OTV ve MTV muafiyetinden de faydalanirsiniz.
Benim sag kolum var fakat brakial pleksus rahatsizligim var yani sag kolumu etkili kullanamiyorum. Benim aracimda tertibat olarak vites kol demir bir cubuk ile sola aktarildi. Buyuk ihtimal sizede ayni aparati verirler. Musterih olun ehliyette alursiniz aracta.
Iyi gunler.

Üst Alt