Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kulakta işitme yok, askerden muaf olabilir miyim?

bakın arkadaşlar ben daha 2 hafta önce gata da heyete girdim muaf oldum benim sağ kulak hiç duymuyordu 100 db di sonuç yanımda bir arkaedaş vardı onunda sağ 50 sol 65 db di ona da muaf verdiler ben bile şaşırdım. TAHACAN sen yüzde yüz muaf olursun bundan sonra ki planlarına başlayabilrsin zaten gatada işlemin pek sürmüyor kararı verip gönderiyorlar seni öyle heyecanlanamana falan gerek yok sana sor falan sormuyorlar sen heyete giriyorsun zaten karar belli oluyo o ana kadar heyette sadece askerlik yapacaksın ya da yapmayacaksın diyorlar hepsi ve dediğim gibi sen yüzde yüz muafsın.

arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

benim çocukluğumdan beri sağ kulağım yok denecek kadar az duyuyor. kasımda askere gittim revire yönlendirdiler oradan da etimesgut hastanesine test için yolladılar. acemiliğim yeni bitti şimdi usta birliğimdeyim.
etimesgutta odyometri testine girdim sağ kulak hava : 100+ kemik 67 sol kulak hava: 15 kemik 10 çıktı.
perşembe günü ABR testine gircem. 8 fotoğraf nufus cüzdanı fotokobisi sevk kağıdı istediler benden.

sizce askerlikten bu durumda muaf olunur mu . herkes ayrı birşey söylyor bu konuya hakim olan arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günler.

kardeş senin normalde bile askere alınmaman lazım ama nasıl olmuşlarsa almışlar garip :) ama şimdi muaf ıolursun eğer ki abr testinde de aynı sonuçlar çıkarsa ya da bırbırıne yakın kesin muaf olursun bundan emin ol.

Üst Alt