diwoski
engelleri mi konuşuyorsunuz yoksa sevdiğinizi sandığınız insanın varsayımla karakter tahlilini mi tamamen ikiniz arasında konuşarak yanıtlanacak bir durumu burada paylaşıp bunu bi özveri bi fedakarlık olarak görmenizde takdire şayan tebrik ederim.
yazdıklarımı kendinizi başkasıymış gibi okuyrak özeleştiri yapın. bunu yapabilirsiniz inanıyorum şimdi,
"onun bana yaklaşımını bilmiyorum"
Haklısınız bu sorunuzu buradaki arkadaşlar şahsı tanıdıkları için onun adına size ikna edici cevap vereceklerdir ne de olsa aynı ailede aynı sosyal ortamda aynı ekonomik şartlarda aynı hayat görüşüne sahipler karakterleri aynı
"ben sadece onu düşünüyorum. Onun açısından bakmaya çalışıyorum. Bazen onun demek istediğini anlamıyorum bazende o benimkileri anlayamıyor. Onun dışında Bazen bana katlanamayıp gitmesinden korkuyorum. Tek düşündüğüm bu. Sıkılabilir benden"
onun açısından bakmaya çalışıyorsunuz demek mimikleri dahi size istediğiniz cevabı verirken siz ne demek istediğini anlayamadığınız için bunun olumsuz sonuçlarını ona anlatıp paylaşmak yerine burada onun karakterine dair tahlil istiyorsunuz hmm evet aynı karakter yapısındaydı bu forumdaşlar
"ama ben aslinda kendimi değil onu düşünüyorum bence benden çok o daha fazla sorun yaşar gibi düşünüyorum"
gerçekten mi ne kadar düşüncelisiniz eminim buraya gelip sizin bu fedakarlığınızı görse dizlerinize kapanacaktır haklısınız bu arada çok sorun yaşayacaktır toplum içersinde şimdiye kadar yaşamadıklarını sayenizde deneyimleyecek olması üzücü
"onu kaybetmemek için çaba gösteriyorum üstten bakan biri olsam onun için çabalamazdım"
iyiki üstten bakmıyorsunuz yoksa sizi asla tanıyamazdı.bi arkadaşta yazmış, üzülerek katılıyorum kendisine siz bunu ilerde onun yüzüne çarparsınız
psikoloji öğrencisi olarak ilk önce empati yeteneğinizi geliştirmenizi tavsiye edeceğim onun yaşamına onun karakterine onun şartlarına ona odaklanıp onun gibi algılayıp çözüme gitmeniz adına ki burada alacağınız yanıtlardan çok daha makbule geçecektir her insanın karekteri ayrıdır sevmek bu birazda onu tanımak siz onu burda tanıyamayacağınız gibi boşa kürek çekerek kendinizi kandırıyorsunuz
bana tavırla savunmaya geçmeden önce tırnak içindeki cümlelerinizi onun burada sizin için kurduğunu düşünün ve o insana mutlu bir yaşam dilerim