Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı: "atanma kararları il sağlık müdürlüklerine yollanmıştır"

arkadaşlar ben dün tebligatı elden aldım bugün yerim belli oldu ağız ve diş hastalıkları hastanesine memur olarak atandım yarın ya da cuma günü vali kararı imzaladıktan hemen sonra görevime başlıyacağım inş.en kısa zamanda sizlerde başlarsınız saygılarımla...

göreviniz hayırlı olsun

memurların atamaları başlamış, yardımcı sağlık personelinden henüz tebligat alan yok sanırım

youngman19;

-Hayırlı olsun öncelikle.Uzun bir bekleyişin ardından güzel bir gelişme...
-Atanan arkadaşlar sıra sizlere de gelecektir. Tebligatlarınızı takip edin . Bir an önce almanızı temenni ediyorum.

bugün bursa il sağlıktan haber alanlar varmı ?

arkadaşlar benim atamam geldi işimde belli oldu pazartesi iş başı yapacam allaha şükürler olsun sizlerin gelmedi mi daha

ben bitlisten arkadaşlar

sizinde en yakın zamanda gelir arkadaşlar merak etmeyin ama evraklarında bi sorun olan biraz geç olabilir

sayın bjk_13 siz sağlık sınıfından mı atama gördünüz?

ankaraya atanan idari personelin yazısı valilikten onaylandı ve sağlık müdürlüğüne gönderildi.tebligatı beklemelerine gerek yok.ankaraya atanan sağlık personelin yazısı valilikte onayı bekliyor.5 gün içinde imzalanmak zorunda.pazartesi günü ankara sağlık müdürlüğünü arayıp yazısı gelmişse tebligatı beklemeden atama için müdürlüğe başvuru yapabilirler. telf 0312 385 97 00 dahili 1482-1483 gitmeden önce arayın ,araba park yeri karlarla kaplı yer yok içeriyede almıyorlar.ayrıca sağlık bakanlığıylada görüştüm.ilk önce idari personelin tebligatı yapılmış. Yerleşen arkadaşlarada hayırlı olsun...

anestezi18 siz sağlık sınıfı atama bekliyordunuz sanırım.bakanlığı aradığımda sağlık sınıfında olanların atamaları imzada deniliyor.yeni bir gelişme mi var?

sağlık personelinin yazısı imzaya gitmiş.valilikler yasal olarak 5 günde imzalamak zorunda.haftaya onay yazıları ellerine ulaşır.pazartesi atandığınız müdürlükleri arayıp tebligat geldiyse yazıyı elden alıp göreve başlayabilirsiniz

bakanlık imza da diyor.fakat sizin bahsettiğiniz valilik onayı il sağlık müdürlüklerine yapılan tebligat sonunda arz edilen imza.şimdiki "imza" bakan onayına çıkarılan imza olduğunu düşünüyorum.Ankara valisinin diğer illlere atanan personel evrakına imza atması pek mantıklı değil

çok teşekkür ederim arkadaşlar. merak etmeyin yerleri belli olmayanların yerleride en kısa zamanda belli olacaktır .benim memleketim çorum ve çorum merkeze atandım atandığım hastanede evime yürüyerek 15-20 dk uzaklıkta yerim belli olduktan sonra dün bana vali imzasını bekliyeceksin dediler 1 2 gün sürer dediler şuan itibariyle bir ses seda yok ama artık son aşamadayız bu aşamayıda atlattıktan sonra bismilllah deyip işimize başlıyacağız hepimize tekrar hayırlı olsun allah bizleri utandırtmasın

ben istanbul ile bugün görüştüm henüz evrak beklediklerini bana ilettiler. sanırım istanbul için gelecek hafta belli olur atamalar

sınavı kazanamadığı halde yerleştirilen kaç kişi var bilin bakalım :))

böyle bir torpil söz konusu olduğunu zannetmiyorum kanıtın varmı

arkadaslar ben konyadan gırdım sınava memeurluk ıcın ortaogretım 22. maddeye kaldım ewvrakların ıcınde unıversıtede okuduguma daır belge de koydum acaba unıversıte okumam yararlı olur mu 22.maddenın ılk maddesınde okul oncelıgı yazıyor da bır ust ogrenım dıye ne dıyorsunuz lutfen yorum yapın.

Sağlıkçı arkadaşlarında onay imzaları atıldı.Atama onayları Sağlık bakanlığı ÇKYS de görünüyor artık.Ben cuma gidip yazımı aldım.Gidince nerde oturuyorsun hangi hastaneyi istersin dediler.İstediğim hastaneye beni atadılar.

biraz önce aradım 10-15 gün içinde gelir dediler.

selam arkadaşlar ben bugün iş başı yaptım umarım sizlerde en kısa sürede başlarsınız

hayırlı olsun hangi ilde yaptın istediğin yeri atadılarmı ? maaşını öğrendinmi

Bursadan helen bir ses yok başka işbaşı yapan oldumu

arkadaşlar 22. maddeye kalanlar hala neden açıklanmıyoo.. ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı??:confused:

sağlık bakanlığını mart 15 te aradım. (sağlık memuru toplum sağ. bölümünden yerleştim.) son olarak bana söylenen müsteşarda imzada dediler atama yazıları için. Müşteşar gelince imzalayacakmış. Benden sağ. mem. yapabilir raporu istemişlerdi. beklemedeyiz....:eek:

bu arada ben yeni üye oldum ancak uzun zamandır siteyi takip ediyorum, herkese merhabalar...

merhaba ates1010
hoşgeldin

size 'sağlık memuru olabilir' ibareli rapor verdiler mi?
bana 'hemşire olarak çalışabilir ' raporu vermediler. sağlık kuruldan bir memur: her mesleği ayrı yazamıyoruz,ancak devlet memuru olabilir raporu veriyoruz demişti ve o şekilde rapor çıkarmıştım.

siz bakanlığı hangi numaradan aradınız, bu hafta için 0 312 585 16 83 ten arayın ,bilgi alın denmişti bana

Üst Alt