Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

Hizmetli(ilk-ilköğretim-ortaokulgörme-ort-diğer) arkadaşlar 62.000 aldığım puan bu söylermisiniz nerden anlıycağız baraj nedir nasıl öğrenıcez sınavı gecip gecmedıgımızı

baraj yok en yuksek notu alan ornek 5 kısı gırecek en yuksek notu alan 5 kısı ıse gırecek

tamam ama benım bölumume göre ortaokul ya yanı puanım nasıl

62 puan almısım yanı ortaokul duzeyı sizce arkadaslar nasıl

benım puanım 62 ortaokul duzeyıde sizce nasıldır arkadaslar normalmı?

DeLi_DüŞ_BRS;

nerden girdiğine bağlı orda 62 den yüksek alan ortaokul mezunu arkadaşlar olabilir. mesala istanbul 90 la kapatacak deniyor alımları tabi bunların hepsi söylenti ama siz nerde girdi iseniz orda alınan puanlar önemli

arkadaslar ilkdefa gırıyorum bu sınava ortaokul mezunuyum sizce gecme ıhtımalım veya sonuc ne olabılır puanım 62 bilgisi olan cvb versın lutfen

bursadan girdim arkadasım ama ılk defa gırıyorum acaba ne olabılır tahmınen baraj nedir?

valla umudunu yitirme derim ama 62 puan çok düşük be kardeşim. ama Allah tan umut kesilmez sen yine de sabret açıklanmasını bekle.

arkadaş bursadan giripte sınav sonucunu buraya yazan yokki aşağı yıkarı bir tahminden bulunalım.ben 82 önlisans bursa

gulay_06;

Sınav duyuruları her sene 3 kere oluyor.Nisan - Mayıs, Temmuz - Ağustos ve Ekim - Kasım aylarında sınav duyuruları oluyor.Devlet Personel Başkanlığı ve burayı takip ederseniz sınav duyurularını görebilirsiniz.

aslanharun;

teşekkür ederim :)peki ne gibi sorula soryolar yani hangi derslerden ben ilk defa gircemde ona göre hazırlancam bilgi istiyorum ????yani türkçe mat tarih coğrafya falan mı soryolar

sınavın sonucuna göre herhangi bir tercih yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgisi olan arkadaş varsa; yazarsa sevinirim.

Sağlık Bakanlığının sınav hakkında yayımlamış olduğu kılavuzda "tercih" ile ilgili bir yazı görmedim. Kazanan arkadaşlar zaten sınava girdiği ilde atanacaklar o belli. Belki, o ilin ilçeleri yada semtleri konusunda bir seçim şansı olabilir diye düşünüyorum kendimce.

sayın arkadaşlar bu sınavlara orta iki terk olanlar girebiliyormu şartları nelerdir

Fatih kardeş, açılan sınavlarda, hangi kadrolara hangi eğitim düzeyindekilerin başvuru yapabileceği, yayımlayacakları kılavuzda belirtilir. Her sınavda olmasada bazılarında ilköğretim mezunu olanlarada kadro açılıyor. Mesela en son Sağlık Bakanlığı sınavında aldılar.

tüh geç kaldık yaaa offfff:( keşke haberimiz olsaydıda girebilseydik

bilgi için teşekur ederim bizim zamanımızda ortaokul ayrı idi orta iki terk belgesi başvuru için yeterlimi acaba

Merhaba Arkadaşlar ;

Ben ÖN LİSANS bölümünden 72 aldım ve İSTANBUL dan girdim.

Bir konu hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen.Bu sınavda İSTANBUL daki kontejyan 15 kişi bize sadece ona göremi atama yapılacak yoksa toplamda 250 ÖNLİSANS kadrosu varmış bunlarada atanma olacak mı ? Bilgisi olan varsa acil yazabilir mi ?

Tşk

Birol bey, sınava giren 250 kişinin puan sıralaması yapılır ( yüksekten düşüğe doğru ) üstten 15 kişi atanır. Diğerleri atanamazlar malesef.

Herkes girdiği ildeki adaylarla yarışacak.Mesela İstanbul'da 15 kişi alınacaksa en yüksek alandan başlayarak aşağıya doğru gidilir taki 15 kişi alınana kadar.

Arkadaşlar atamalar il merkezlerine mi yoksa ilçelere de mi yapılacak bir bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

arkadaşlar sınava giren arkadaşlar sizlerin özürü engellisiniz değilmi zeka özürlüler için soruyorum işe nasıl giriyor bana yardımcı olurmusunuz tşk ederim

evet arkadaşım özürlüyüz engelliyiz zeka özürlü veya başka özürlü farketmiyor %40 raporu ve üstü olan herkes sınava girer bu siteyi takip et sınav ilanları yayınlanır.sonrada gidip o ilana başvuracaksın.bu sırada dersleride çalışmayı ihmal etmeyeceksin

Üst Alt