Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavında kaç doğru-yanlışınız var, kaç puan aldınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert arkadaşım sınavdan önce SINAV KILAVUZU açıklandı. O kılvuzda, sınavın ne zaman yapılacağı, nasıl yapılacağı, puanların nasıl hesaplanacağı ve soruların hangi derslerden kaç adet ve hangi konularından çıkacağını v.s. belirtilmişti. Onun dışında malum çoğumuz diğer engelli personel alım sınavlarına da girdiğimiz için, daha önceki sınavlarda çıkan sorularada çalıştık. Ayrıca konular az çok belli olduğu için o konulara ait net'ten test indirdik. Sanırım sorunuzu doğru anlamış ve doğru cevap vermişimdir. :)

Cevapları not almıştım ortaöğretim 34 net var.çok kötü olmuş.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. deneme amaçlı çözdüğümde bana epeyce zor gelmişti sorular ondan sordum. Yapan arkadaşlara helal olsun:)

fatma kartaloglu;

Diyarbakir
Ortaokul
39 Dogru
11 Yanlis
Puan 78

Birsey cikarmi bu puandan ?

pari85;

Hayirlisi Olsun İnsAllah Kazanirsiniz...Tesekkur Ederim...

pari85;

Bende buna istinaden umudumu yitirmiyorum... :)

byler bilen yazsın ve katılan bu engelli memur sınavı sağlık bakanlığın soruları bundan sonra sağlık baknlığı soruları verilmiş bu konularda sorulack bilen yazsın bilmeyne sussun böyle bir yönetmelik var bilen arkdaşlar artı ege üniverstesine başvurdum oraya buaşvuran önlisans mezunu var muhasbe olark olark başvurdum başvuran varsa yazsın bi zahmet sayglıar arkdaşlar...

arkadaslar birsey dikkatimi cekti meb sinavinda herkes yaziyordu 90,96 ,88,86,herkes puanlari yaziyordu.bu sinav bu kadar zormuydu yada bilmedigimiz biseylermi var da cogu kisi yazmaya cekiniyorlar...sizce cokmu zordu sinav...ilginc

meb sınavıyla kıyaslanırsa daha zordu bu sınav ama matematik yapan yinede yüksek yapmıştır benim kaybım matematikten şahsen34 net yazmıştım tekrar kotrol ettim 36 net var ama yetmez malesef

matematik yok abi en kolayı gelsede yapamıyom.ben kontrol bile etmedim kaç yanlışım var diye

matematiği icat edenin diye geçiyor bazen içimden :D

nihalsadık arkadaşım sınava çorum da girmişsin .bende çorum da önlisans olarak sınava girdim .hangi bıranşta sınava girdiğinide belirtirsen sevinirim
arkadaşlar meb sınavından sonra yüzlerce kişi bu ve buna benzer sitelerde beklediği puanlarını yazmıştı .sağlık sınavı oldu sorular yayınlandı ama yorum yazan sayısı meb e göre çok az bana göre sınavın meb e göre daha zor olması herkes için büyük bir hayal kırıklığı yaşattı sınava girerken full ya da full e yakın yapmayı planlayanlar sınavdan sonra düş kırıklığına uğradı ve sınava girenlerin birçoğunun moralleri bozuk bu da bu ve buna benzer sitelere yorum yazılmasını engelliyor.arkadaşlar hiçkimse umutsuzluğa düşmesin evet sorular zordu beklenen puanlarda düşük olabilir ama soruların zorluğu puanları düşürecektir kimbilir o az yetersiz dediğimiz puanlarla birçoğumuz belkide atanacak.allah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olanı versin.

matematik soruları o kadar zor değildi önlisans olarak girdim 8 doğru çıkardım.ben matematikden fazla anlamam formül felanda bilmem her soruyu mantığı kullanarak çözdüm 10 da 9 beklerken 10 da 8 geldi .ben ogm sınavınada girdim orada çıkan mat.sorularını görünce sağlık ta çıkan mat soruları bana bebek oyuncağı geldi.

sınava girdiğim il:istanbul
grup:lise/memur
beklediğim puan:85-88 arası

incelediğim kadarıyla 41-42 net cevabım görünüyor.matematik cevaplarımı hatırlayamadığımdan bilemiyorum.44-45 net çıkabilir.

lise düzeyindeki sınav çok basit geldi bana.mesela coğrafya ve tarih sorularını 5 dk da geçmiştim.edebiyat soruları ise yorum ve mantiğa dayanıyor.
yorumlarınızı okuyup fikir edindim.sınava biraz fazla çalışabilseydiniz diyorum çünkü çalışmayana sorular her zaman zor gelir.geleceğimizi ilgilendiren bir sınav bu ve sıkı çalışmak gerekiyor.

byler istanbulda olupda bilen varsa söler se sevinirim ben istanbulda ataşehire yeditepe ünv başvurmuştum bana devet mektubu geldi şimdi oraya gidecem bu metrobus veya deniz vapurlarına benerken bu başbakanlığın verdiğin kartla ücretsiz biniliyor milen varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar....

pari85;
ilk defa birisinin matematiği sevdiğini duydum :D

nezaman sonuçölanacak acaba .... bilgili olan varmı

benimki lise memur kazanmam zaten mümkün degil
youngman 19 senin puan güzel

Bence sonuçlarr açıklanmasın daha iyi :).. en azından umuttlar tükenmiyo :)

pınar inşallah yerleşirsin yerleşiriz aramızdaki fark ben 16 yıl önce okulu bitirdim bilgiler bayatladı ki matematik lisede hiç görmedim desem yeridir okuduğum okulda çok iii değildi anca 36 net çıkarabilmişim umut var süpriz olabilir belki inşallah:D

PARİ nin bu sınavlara daha sınavlar açıklanmadan öncede çalıştıgını biliyorum. yani sonuç çalışırsan kazanırsın..

2yanlış antalya sanırım yerleşebilirim tabiki netlere bağlı düşümcm 5 yanlışa kadar yerleşir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt