Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

evet önlisans atamaları yapılmış bazı illerde ama biz lise mezunlarıyız inşallah bizede sıra gelir

arkadaşlar bugün benide aradılar. Yarın il sağlık müdürlüğüne gidecekmişimm. :) atamam yapıldı mı dedim İnşaAllah yapılacak dedi memur bakalım İnşaAllah bu sefer olur. :)

atama yapıldıııı bugun cıldırdımmmmmmmmmmmm:D:D

Çok sevindim sizler adına hayırlı uğurlu olsun..:) Allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah bu mutluluğu..:)

Hayırlı olsun ,darısı bizlere.
Atanan arkadaşlar önlisans mı?
istanbul lise mezunu enson kaç puandan atandı bilgisi olan varmı?

Hayırlı olsun Kenan biz bunu hakkettik artıkk yahuuu :) gerçi bana kesin bişey demedii haalaa tereddütlüyüm. yarın görecez bakalım.

Aminnn İnşaAllah Havva_vuu ..

Valla ben ıl saglık mudurlugune gıttım bana bitane forum verdıler bunu doldur evraklarını ankaraya elden teslım et dedıler hadi hayırlı olsun dedıler herhalde bundan sonra bı sorun cıkamz:d allah bu duyguyu herkeze nasıp etsın

mrb benide aradılar gittim sağlık müdürlüğüne evrakları tamamlayıp ankara ya sağlık bakanlığına elden teslim etmemi söylediler atamayı sağlık bakanlığı yapacakmış.arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun.

kenan kardeşim hayırlı olsun inş..

evralarını nezamana kadar teslim etmek gerekiyor ve tahmini ne kadar sürede iş başı yapılır bir aksılık olmassa bu konuda bilgin varmı?

sagol baskan sanada ve butun atanan arakdaslara hayırlı olsun yarın bende ankaraya gıdıyorum kagıtları 19 aralık a kadar teslım etmemız gerekiyormus yılbasından sonrada iş bası dedıler umarım hakkımızda hayırlı olur.

hadi hayırlısı kenan git gelde bize de haber ver neler olduğunu bende 10 gibi düşünüyorum gitmek senden haber bekliyorumm
allah yardımcın olsun

evet bende malatyadan memur olarak atandım darısı tüm arkadaşlarımın başına inş.

Öncelikle kutluyorum çok güzel bir haber darısı sınava girip bekleyen arkadaşlara olsun inşallah burada kaç puan aldığınızında bilgisini verirseniz ilerisi için ben ve diğer sınava girecek arkadaşlar için fikir oluşur tekrar hayırlı olsun arkadaşlar....

MEB sınavında atandığım zamanki hissettiğim duyguları bilirim. Atanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ve başarılar diliyorum!!! hiç te korkmayın ve anlamadığınız sorular varsa mutlaka birebir sorun ve çekinmeyin. Tekrar başarılar diliyorum...

il ikincisi olduğum halde atanamamıştım. bugün sabah aradılar ve personel şubeye gelmemi söylediler. sanırım bu sefer olucak. evraklarımı geri almadım ama savcılık belgesi götürmem gerekiyor yine ankara yolu göründü :)

dp : lisans mezunuyum.

herkese slm benim amca oglu geçen yıl sınava girerken kayıttaki memur yanlışlıkla lisans yazmış ama bizimki lise gittik söyledik adam bişey olmaz dedi sonra sınav günü geldi sınava girdi lisans soruları geldi.mecburi çözdü dünde bizim amca oğlunu aramışlar ataman yapılacak saglık müdürlügüne gel bizimkide demiş ben lise mezunuyum yanlış kayıt yapıldı ve gitmedi. ne yapması lazım bundan başkada yedekte kimse yokmuş katılım azmış.tşk

malatya lise mezunu memur olarak atandım puanım 88

Sultan;
hayırlı olsun hemşo :)

Atanan arkadaslara Hayırlı ugurlu olsun allah herkeze nasıp eder insallah.
ben bugun ankaradaydm simdi eve geldim evrakları teslim ettim ilk kayıtı ben yaptrdım acılısı ben yaptım bilgi vereyim son basvuru 19 aralık dıyorlar ama ordaki memur diyorki 22. madeye takılmayanların atamalarını 19 unu beklemeden atayacaz dediler onun icin ne kadar kısa surede evrakları teslim ederseniz okadar erken atanırsınız 19 unda dıye gıtmemezlık yapmayın bilginize..

bende bugün il sağlık müdürlüğüne gittim. herhangi bi sorun çıkmadı neyseki.. :)
evraklarım zaten orda savcılık belgesini aldım bugün. ama benim daha önce teslim ettiğim diploma ilköğretimdi. lise diplomamı aldım savcılık belgesiyle birlikte onu da yollayacam. bakalım artık işe başlamadan rahat etmicem sanırım :D

atanan bütün arkadaşlara hayırlısı olsun.

arkadaşlar bende konyadan lıse mezunu olarak atandım pazartesıo guunu de gıdıp sııcıl belgem ıle beraber saglık bakanlıgına verecegım .. sınavdan 90 puan aldıydım 22. madedeye kaldıydım sukur kı bu zamana nasıp oldu .. sımdı benı aradılar ve ataman oldu dedıler benım evraklar saglık bakanlgıında tam ayın 19 undan sonra kesın olarak calısmaya baslayacagım demı :)

Arkadaşlar şu 22. madde olayı neyin nesi nereden öğrenebiliriz?

Neyse araştırdım buldum sağolun benimki de tembellik :D

has_biyolog

illa 19dan sonra diye bisey yok memur evrakları teslım edenlerın en kısa surede ıse baslatacaklarını söyledi 19 u zunu beklemetyın gıdın evrakları verın vermeyen arkadaslar

merhaba arkadaşlar lise mezunu istanbul atamaları kaç puanda bilgisi olan varmı hayırlı olsun hepinize

tamam kenan pazartesı guun verıyorum evrakları ınsallah atama guzel bıryere cıkar konyada . hayırlı olsun senınkı de :)

sagol kardesim atanan butun arkadaslara hayırlı olsun

tşk ederiz darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına

Üst Alt