Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

YUCi;
evet izmirde atamalar 84 puan ile kapandı ve 84 puanı alan arkadaş ile aynı odada çalışmaktayım :) atanan arkadaşlara hayırlısı olsun darısı bizlerin başına

Aynı odada mı çalışıyoruz yoksa çalıştık mı?Çıkaramadım da seni :)

arkadaşlar hizmetli kadrosundan atandım. maaşımız ne kadar olucak bilgisi olan var mıı???

dönerle beraber bekarsan 1400 falan. eş çocuk yardımınıda varsa ilave et işte :)

yok bekarım. 1400'ü bulur mu :) iyi o zaman ya yeter bana...

Antalya Sağlık Grup Başkanlığı
burada olacağım inşallah:eek:

oLuyor arkadaşLar oLuyor bekLeyin .. benide aradıLar sınav sonucunda atamanız yapıLdı diye... evrakLarımı hazırLadım 1 ay sonra memur oLdum ...3. ayımdayım memurLukta darısı inş sizLere..;)

yok bekarım. 1400'ü bulur mu :) iyi o zaman ya yeter bana...
LaLezar ne mezunusun Lise önLisans Lisans ? ben Lisans mezunuyum bekarım çoLuk çocuk vs yardımım yok .DönerLe beraber 1800 kadar aLıyorum..;)

Hayırlısı olsun gözünüz aydın :)

hayırlı olsun kaan17 darısı bıze ınş.

hayırlı olsun lalezar

(LaLezar ne mezunusun Lise önLisans Lisans ? ben Lisans mezunuyum bekarım çoLuk çocuk vs yardımım yok .DönerLe beraber 1800 kadar aLıyorum.. )

SECRET
lise mezunuyum ama ilköğretim olarak sınava girdiğim için ilköğretim olarak çalışıyorum lise diplomamı verdim intibak yaptırdım.

sağolun arkadaşlar... sizede hayırlı olsun.

Arkadaşlar atamayla ilgili tebligatın elden verilmesi mi gerekiyor?postacı bırakıp gidebilir mi?Arkadaşıma gelmiş haberi olmamış kaç ay sonra haberi oldu zaman geçti falan dediler şimdi dava açma aşamasında.

Merhabalar ben sağlık bakanlığı sınavına lise mezunu olarak katılmıştım ve 78 puan almıştım. Lise mezunlarınında atamaları var mıdır acaba? Ve beni hiç kimse aramadı.

Sametmenc05;

oLur neden oLmasın ... puana qöre sırayLa aLım yapıyorLar biraz sabretmek Lazım qaLiba...ben qirdiqim sınavı biLe unutmuşken aradıLar 3 ay önce... darısı inş size... buarada ÖMS de yakLaştı ihmaL etmemek Lazım....

arkadaşlar bi aydan fazla bi süre oldu işe başlayalı. annem evde bakım aylığı alıyor. benim merkeze yerleşmem gerekti ev tuttum annem benimle kalıo. işe getirip götürüo fln. evde bakım aylığımız kesilir mi?

Üst Alt