Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

Yerleşen tüm arkadaşlarııma hayırlı olsun .. Darısı aranmalarını bekkleyenere inş biran önce mutlu haberi alırsınız..Bu yıl ATANMAYAN kalmayacak dualarımız sizinle hiç pes etmeyin ...

ben de bu pazartesi başlıyorum sanırım. evime yakın bir hastanede.

bende bır haftadır hastanede başladım hastanenin hangı bırımlerıne atandınz aradaşlar.benım atandığım yerdeki idare bınasında asannsor yok şmdilik ortada dolaşıyorum gıbı bişey siz ne durumdasınız?

yeni yıl engelli lise mezunu maası ne kaar bılen var mı arkadaslar..

bugün sağlık bakanlığını aradım istanbulu 82 puanla kapattıklarını söylediler bilgilerinize :(

şu sınava girmeden sağlık bakanlığına atanmak isterim bu çok güzel bir haber teşekkür ederim.

bugun il saglık müdürlüğünü aradım ve atama onayım hala valideymiş beklemeniz gerek dendi

yeni yıl engelli lise mezunu maası ne kaar bılen var mı arkadaslar..

aslıda ortalama maasları yazmanız mümkün mü?
benim atama hala valide bekliyor imza atmamış daha

ataması valide bekleyenlerden biri de benim :) ortalama maaş kısmına gelince tahminen 1500 falan olur üç aşağı beş yurakı fazla bir değişiklikte olmaz. Ama en iyisi sağlıkta çalışanların yazması sanırım. Bir de önce iş olsun, maaşı sonra düşünürüz :D

arkadaşlar göreve başladım darısı atama bekleyen arkadaşlar inş...

Arkadaşlar İstanbul'da atamalar devam ediyor mu?
Bilgisi olan varsa yazsın Lütfen.

zehirliyaprak il sağlık müdürlüğünü arayıp sordun mu acaba?Maalesef İstanbul için atamaların devam edip etmediğini bilmiyorum. İzmir için ise mesela beni geçen cuma aradılar şimdi beklemedeyim. Evraklar Valilikte imiş.

Arkadaslar ,ben de Kocaeli nden ataması yapılanlardanım.Aralık ayının 23 itibariyle görev yerim de belli oldu.Ancak o gün bügündür ,ben de hala valilik ten kararnamelerin imzalanıp dönmesini bekliyorum .sizce bu kadar bekletmeleri normal mi? 6 ocakta İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ne tebliğ için çağırdılar ,gittim.ve orada istanbul dan ataması yapılan bir arkadasla karsılastım ,göreve basladığını söyledi.ve işte yine bir hafta daha geçti.Kocaeli Valiliğinden yine bir ses çıkmadı.Acaba daha ne kadar bekleyeceğiz, İnsaallah bir sorun çıkmadan hayırlısı ile bir çağırsalardı ...

bende bugun itibari ile hastaneya başvurup kaydımı yaptırdım. pazartesi oryantasyon alıcam. darısı hala atanmayan arkadaşların başına.

bende kocaelinde vali onayı bekliyorum haber yok hala

Desenize "sağlık bakanlığına atanmak için valilikten onay bekleyenler" diye yeni bir forum açmak şart oldu :D Ben de aynı şekilde valilikten onay bekliyorum hala. Tahminim en fazla 2 hafta sürer bu işler.

daha demin aradım il saglık müdürlügünü hala bekliyoruz dedi :)

önümüzdeki hafta içinde hallolur bu iş sanırım beklemekten başka yapacak bir şey yok.

atanması gerekleşip maaş alan varmı

birde hastanelerde lisans mezunu olarak çalışan polikliniklerde veri giriş elemanı olarak çalıştırılmaya çalışılan varmı? hastanede başlayanlar hangi birimlerde ve görevlerde çalışıyorsunuz bakalım sonumuz hayrola

halilibrahim bu ülkede lisans mezunu olup da çöpçülük de yapan var, inşaatlarda demir taşıyan da var. Hastanede daha başka ne yapılır. Dr. veya hemşire olup hasta mı bakmak istiyorsun. İş iştir yeter ki alın terinle çalış. Parayı kazanıp sosyal olmaktır önemli olan.

sosoyal olmak güzel ancak işin başka boyutu var ben mali müşavirim sahıp olduğum bır suru uzamnlık sertıfıkam var dalga geçer gıbi gel polikliniklerde fiş kes denıyor olurmu böyle saçmalık attan ınip eşeğe binmek gibi birşey bu sınırden piskolojım bozuldum yazı yazmayı unuttum hayattım kaydı resmen

b4ebende devlet hastanesınde gelir taahhuk servısınde masa basında bılgısayarım da var işim oturdugum yerden mıs gıbı cok ıyı bır işim var lise mezunuyum .. ve alacagım maas ne kadar olur kı bılen var mı lıse mezunu donerle beraber :)

İbrahim mali müşavirsen memur olmayı seçmek hata zaten. hangi kurumda olursan ol masa başında kağıtlarla iş yapacaksın bu bilenen bir durum. İstifa et git mali müşavirlik büronu aç ve vur parayı ne uğraşıyorsun memurlukla.

benimde durum aynı lisans mezunuyum özel bir hastanede 5 yıldır çalısıyorum ve bilgisayar bası iş yapıyorum tek sorun 1150 ilan maas alıyorum ve yıllardır terfi edemedim ondan birde devlettte calısmayı denicem tek korkum vasat bir iş vermeleri çalışakla ilgili sıkıntım yok iş kolik biriyim ama umarım iş deneyimlerine bakarak düzgün bir iş verirler

3 saat önce aradılar il saglık müdürülügünden git yarin basla dendi hemen hastaneye gidip görüştüm ben butrda çalışıcam ne iş yapabilirim diye sordum idari bölümdesin bilgisayar bası bir iş yaparsın dedi lisans mezunuyum ve 5 yıllık hastane tecrubem var suan özelde A sınıfı bir hastanede çalışıyorum onlarda istersen malzeme bölümüne verebiliriz dediler birazda vakit aldım pazartesi iş bası yapıcam şimdi nerde çalışayım neresi uygun olur depo çok uzakta ve angarya iş olur mu acaba ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Üst Alt