Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

Sevgili diado arkadasım ,öncelikle işiniz hayırlı olsun .sizi nereye vermişlerdi.benim için hala bir ses çıkmadı.en son dün kocaeli il sağlık personel müdürü Asuman Hanımla görüştüm.yapılacak birsey yok diyor.Validen bir kısım personelin onayı geldi dedi ,sanırım onların arasında olanlardansınız.bir de ben istanbuldayım,gidip gelmem de zor oluyor.en kötüsü ,bir ilköğretim okulunda sözleşmeli memur olarak çalışıyordum.aralık sonu itibariyle işimi bıraktım .daha ne kadar bekletecekler acaba?hakkımı yakacaklar diye korkmaya başladım .insaallah öyle birşey olmaz değil mi?bugun de arayan olmadı ,istanbuldan tebliğ tarihinin üzerinden cuma günü 15 gün olacak ,bu gidişle yarın en son şık olarak valiliğe bizzat basvurmayı düşünüyorum .

Valla ben de hala bekliyorum güya Valilikte imza için bekliyormuş belgelerim ama niye bu kadar uzun sürdü anlayamadım. Altı üstü bir imza!Bu kadar uzun sürmesi ne kadar doğru onu da bilemiyorum. Ay sonuna kadar falan bitmesi gerek herhalde. Bu arada Araz Eylül sen valiliğin imzasını mı bekliyorsun yoksa valilik zaten imzaladı da il sağlık müdürlüğü henüz atama falan yapmadı mı senin için?

evet ya arkadasım ,altı üstü bir imza ,neyimizi inceliyorlar anlamadım gitti.bir ay sürecek kadar ne olabilir bilemiyorum ki .en nihayetin de bakanlık gereken incelemeyi yapmış onaylamış zaten,bu valilerin bu işi bu kadar uzatmaya hakkı var mı ? istanbul da ataması olan arkadaslar çoktan görevlerine basladılar .

Sadece İstanbul değil İzmir içinde aynı durum geçerli. Kısaca hemen her yerde başlayanlar oldu ama biz bekliyoruz hala. Sabıkamız olsa ha tamam haklılar ama öyle bir şey de yok. Neyse kısmet bakalım ay sonuna kadar hallolur önceden dediğim gibi.

En son oarak persembe günü,son durumu öğrenebilmek için,bir sorun oup olmadığını öğrenmek adına Kocaeli Valiliğine de gidip dilekçe ile müracat ettim.Bir sorun olmadığı,valilik makamının iş yoğunluğu sebebiyle geçikmenin yasandığını söylediler.bu hafta içerisinde sonuçlanacağını belirttiler.Birde sunu söylediler ,Yapılan ilk atamalarda göreve başlama süresinin 45 gün olduğunu ,bugün 32.gün,bekliyelim bakalım bir 13 gün daha ...

Benim durumum daha ilginç. Ayın 17 sinde işe başlamış gözüküyormuşum ama bana gelmiş bir belge falan yoktu!Belgeyi bırak telefon bile etmemişlerdi. İl sağlık müdürlüğünü aradık ama oradan hala belge gelmedi diye yanıt verdiler. Biz de valiliği aradık ve "belgeniz teslim edildi 17 sinde işbaşı yapmaya başlamışsınız" dediler. Yani 3 gündür çalışıyormuş gözüküyordum 20 Ocak tarihine kadar! Ayın 20 sinde gittik ve çalıştığım kurumu öğrendik. Bugün de Başhekim Yardımcısı ile görüştüm ne iş yapacağım tam olarak belli değil yarın belli olacakmış. Aranmayan varsa eğer il sağlık müdürlüğü dışında valiliği de arasın bence.

ben göreve başladım bugun sarf malzeme depounda zeten eski işim de buydu tııbbi malzemeleri bayağı tanıyorum kendim istedim suanlık sorun yok

arkadaşlar atamam yapıldı hatta görev yerimi bile söylediler bana pazartesi günü ama hala bekliyorum. tekrar valiliğe mi gönderilmiş kağıtlar nedir ne zaman çağrırlar sizce bıktım beklemektenn :confused:

valiliği bekleme il sağlık müdürlüğüne git veya önce atandığın yere git Lalezar biz öyle yaptık belge falan almadık önce atandığın hastaneye git durumu sor eğer "atama belgesi getirin" derlerse o zaman il sağlık müdürlüğüne gidersin yani beklemene falan gerek yok. Atama belgeleri sana gönderilmemişse ya il sağlık müdürlüğündedir veya valilikte. Her ikisiylede konuş vakit kaybetmeden.

zaten sana atama bilgisigöndrmiyorlar arıyorlar atandıgın hastaneye git basla diyorlar hastaneye giip personele sor sisteme adın düşmüsse iş bası yaptırıyorlar

saglık bakanlıgı en son kaç puana kadar ek atama alımları oldu..

sonbahar.44 ilden ile değişir o puanlar. Mesela İzmir 84 diye biliyorum çünkü ben 84 ile atandım. Ama her şehirde 84 olacak diye bir kural yok. Kimisinde 90 olur kimisinde 78, boş kadroların durumuna bağlı bu.

Evet arkadaslar,ben de sonunda görevime başladım şükürler olsun...Ama son olarak Valiliğe müracat etmem sanırım biraz daha etkili oldu.Sevgili Lalezar hala bekliyor musun bilmiyorum ,ama ben ce sen de direkt valiliğe bizzat giderek bir sor arkadasım ,ilk atamalarda göreve baslama süresi 45 günmüş,daha fazlada uzatamazlar herhalde ...

benim atamada bi karışıklık olmuş. sınava ilköğretim olarak girmiştim. bi kaç ay öncede liseyi bitirdim. bakanlık beni memur olarak atamış lise diplomamı vermediğim halde. müdürlük bu durumu düzeltmeleri için faks gönderdik dediler biraz daha bekleyecekmişim umarım atamam iptal olmaz. 45 günlük süreyle ilgilide sordum sorun olmaz o dediler.

45 gün için "bir şey olmaz" derler ama bunlar unutkanlar kendimden biliyorum çünkü!Adamlar beni Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine atadıkları halde bana durumu bildirmediler. O yüzden sen işi sıkı tut. Atamanın iptal olacağını da sanmıyorum. Hangi mantığa göre iptal edecekler?İnşallah senin için en iyisi olur biraz daha sabırlı ol. 45 günün bitimine bir hafta kala ara sor bence durumunu.

İnşaAllah... 2 gün sonra ara demişlerdi perşembe günü ararım tekrar.

Arkadaşlar İstanbulda atananlar en son kaçla atandı. Lütfen yazar mısınız?

istanbulu bilmem ama Ankarada lise düzeyinde en son 84 lülerden bi kısmını almışlar geriye kalanlar ise 29 nisanda olacak sınav yüzünden diyim (84 , 82 . 80 v.s. puan alanlar) sıralamaya göre alımları durduruldu. artık yeni sınav sonucu alıanan puana göresıralama ve atama yapılacak tıpki KPSS gibi hiçbir farkı yok... benim şahsi düşüncem KPSS gibi olacaksa yanlışın doğruyu götürme gibi bir ihtimalde söz konusu... (bana göre)

Lalezar aradın mı?Aradıysan sonuç ne oldu?

beni de perşembe günü saat 14:30 da il sağlık müdürlüğünden aradılar acil gel dediler.gittim atamam olmuş ancak bu arada rapor tarihim geçtiği için sıkıntı yaşadım. ayrıca diğer evrakların tamamlanması için sadece 1 günlük süre vardı(şaka gibi). en son bakanlığı aradım. hafta sonuna kadar raporumu yenilemem kaydıyla evraklarımı pazartesi kabul edecekler. sabah Ankara ya gidiyorum ve evraklarımı akrabalarıma vereceğim onlar elden benim adıma teslim edecekler. hemen geri dönüp pazartesi raporumu yenileme işlemlerine başlayıp inşallah bitirip en geç cuma yeni raporumu teslim edeceğim. umarım sorun çıkmaz.

hele şükür tmmdır.aradılar beni işe başlayabilirmişim yarın gidicem bakalım :)

evraklarım teslim edildi. bugün bakanlıktan aradılar raporumu cuma günü vereceğim atamam onaylandı. tüm emsallerime aynı dileklerimi sunarım. Allah hepimizin kalbine göre versin.

Lalezar ve necosony hayırlı olsun size :)

arkadaşlar engelli kadrosundan atandınız dimi???bide kaç puanla atamanız yapıldı???bu arada atamaları gerçekleşen tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallah...

fatmabzk evet atandık sağol. İzmirde mesela 84 puandan kapandı atamalar. diğer illeri bilemiyorum değişiyor sanırım durum 78 veya 76 ya kadar inebilir belki ama daha aşağı iner mi orasını bilemem. Açık kadroların durumuna bağlı.

YUCi;
evet izmirde atamalar 84 puan ile kapandı ve 84 puanı alan arkadaş ile aynı odada çalışmaktayım :) atanan arkadaşlara hayırlısı olsun darısı bizlerin başına

Üst Alt