@kara duman hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. İzninizle bugünkü yaşadığım süreci de aktarmak istiyorum ki, benzer durumu yaşayanlar için burada sadece bir fikir olarak dursun, benim kendi tecrübelerim.
Sabah erken saatlerde bağlı olduğum askerlik şubesini aradım. E-devlette, TSK Sağlık Raporları kısmında "Zeyil Edilmiştir" ibareli "Zeyil Raporu" olduğunu söyledim. İnternette "Zeyil" için yapılan yorumlarda çok fazla "Zeyil edilmiştir = reddedilmiştir" yorumu olduğunu (gerginlikle okuyanlar bunu görüp korkmasın, = kavramı direkt doğru değil, bu yorumu bilinçsizce yapanlar da bilirkişi değil) ve bu konuda gerildiğimi, doğru bilgi almak istediğimi söyledim.
Geçen haftalarda doktorun; "tanı kodu" ile "hastalık" eşleştirmesini yanlış yapmasından dolayı tekrar hastaneye gittiğimi, tekrar doktora göründüğümü ve düzelttiğini de yine ekledim telefonda. Bu durumun kendisi zaten "TSK yönetmelik maddesi"nin de yanlış yazılmasını sağlıyor: (Zaten "Zeyil edilmiştir" dediği durum buradan oluşuyor. Askerlikle ilgili poliklinikleri gezdiğimiz ve doktorların doldurduğu kağıda istinaden oluşturulan belgede, doktor kaynaklı-sistem kaynaklı vs. hata olunca, bu tespit ediliyor ve tekrar düzeltilmesi için kişi çağırılıyor/veya gerekli işlem yapılıyor. )
Devamında bana özellikle "Zeyil edilmiştir = düzeltme, düzeltilmiş" demek olduğu ibaresini kullandılar ve kendi sistemlerinde "Askerliğe Elverişsiz" gözüktüğünü, MSB Onay Sürecinde olduğunu ilettiler. Benim e-devletimde gözüken bu raporun, kendi sistemlerine henüz düşmediğini, endişe etmemem gerektiğini ve beklemem gerektiğini ilettiler. Burada iki önemli kısım var;
Raporda, "
Rapor Bilgileri" kısmında "KARAR" kısmının altında; (Bende ilk sayfadaki "Rapor Bilgileri" bölümünde "Tanı kodu-hastalık" eşleşmesi olarak yanlış yazılan teşhis de var ve ona dair tabii ki ilk etapta hatalı çıkan, "BARIŞTA VE SEFERDE ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR." kararı yazıyor, ilk KARAR kısmında. Ama önemli olan aşağısı)
Bu dediğim ilk baştaki "KARAR" başlığının altında "Zeyil Tarihi" ve "Zeyil Kayıt Numarası" başlıkları var. Onların hemen altında da "İLGİ" kısmı var. Zeyil işlemi yaptıysak bu "İLGİ" kısmında zaten düzeltilen durum yazıyor. Dün de yazdığım gibi bende bu kısımda; "BARIŞTA ASKERLİĞE
ELVERİŞLİ DEĞİLDİR. SEFERDE GÖREV YAPAR ........' olarak zeyil edilmiştir." ibaresi var. Durum en kısa özetle şu;
"Tanı kodu-hastalık" eşleşmesi yanlış olunca, çıkan KARAR da otomatik yanlış oluyor. Devamında tekrar kontrol ediyorlar, sistemsel-doktor kaynaklı veya diğer benim bilmediğim durumlardan oluşan hata düzeltiliyor. Ve İLGİ kısmında yazan düzeltme yapılıyor ve hemen onun aşağısındaki KARAR kısmında da bizim neticedeki kararımız ortataya çıkıyor. Bende süreç neticesinde yanlış düzeltilince; başta hatalı olan "BARIŞTA VE SEFERDE ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR." kararı, "BARIŞTA ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR. SEFERDE GÖREV YAPAR ........' olarak zeyil ediliyor yani "düzeltiliyor."
Şuan güncel olarak e-devlet üzerinden "Askerlik Durum Belgesi" sorgulaması yaptığımda "AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ ASKERLİKTEN MUAF TUTULMUŞTUR." ibaresi yazıyor. Benim neticede anladığım, Milli Savunma Bakanlığı da bunu kendince onaylayacak ve eve bizim muafiyetimizin durumunu bildiren evraklarımızı yollayacak ilerleyen aylarda. Burada sizlere tavsiyem, hastane işlemlerinizi bitirdikten ve size "heyete girecek, sonuç raporu e-devlete yüklenecek, takipte kal" diye söylendikten sonra 1-2 hafta geçtiyse, bağlı olduğunuz askerlik şubesini arayın ve uzun süre geçtiğini ve durumunuzu öğrenmek istediğinizi belirtin. Forumda başka bir konuda, başka bir arkadaş da uzun süre geçip rapor yüklenmediğinde şubeyi aradığını ve sonra raporunun e-devlet sistemine düştüğünü söylemişti . Bunun şans olup olmadığını bilmediğini yazmıştı. Benim anladığım belirli bir süre geçtikten sonra süreci nispeten hızlandırmak için takipte olmak gerekiyor. Bu da benim kendimin ve o iletiyi yazan arkadaşın tecrübesine dair öznel yorumum tabii ki.
Arkadaşlar mesaj uzun oldu biliyorum. Olabildiğince açıklayıcı olmasını istedim. Lütfen hatalı/eksik bilgim varsa bana bildiriniz, bana forum üzerinden ulaşamadıysanız düzeltilmesi için yöneticilere/moderatörlere bildiriniz. Benim "Zeyil edilmilştir" tecrübem böyle oldu. Umarım ilerleyen süreçlerde de hem benim hem de herkes için sorunsuz/dertsiz/gerginliksiz ve sağlıklı süreçler olur. Lütfen hiçbirimiz, hiçbir platformda sağlıkla ve resmi işlemlerle alakalı birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim ve kaygıya sürüklemeyelim. Herkese saygılar
*Bu yorumda yazanlar benim öznel deneyimlerimdir. Sistemin çalışma prensibini, kendi hastane tecrübelerim ve Askerlik Şubesi görüşmelerim sonucunda anladığım kadarıyla aktarmaya çalıştım. Lütfen bu tecrübeleri okusanız bile, uzmanlardan ve meslek erbaplarından (Askerlik Şubesi çalışanları) da bilgi alınız. Yazdıklarıma istinaden bir problem yaşamanız halinde sorumluluk kabul edemeyeceğimi ve tüm yazdıklarımın kendi yaşadığım öznel tecrübeler olduğunu ve yaşadığım süreci aktarmak için paylaştığımı tekrardan bildiririm. Mesaj hatalı bilgi içeriyorsa, düzeltilmesi veya kaldırılması için forum yöneticileri/moderatörleri ile iletişime geçiniz.