Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığında aday memurun tayin hakkı var mı? Tayin alanlar var mı?

arkadaşlar sağlıkta engellilerin atamaları nasıl oluyor asaletimizin onaylandığını nasıl öğreniceğiz benim asaletimin eğer bir seneyse 6 ayım kaldı ben hizmetli kadrosunda ağrı devlet hastanesinde çalışıyorum ailem istanbulda olduğu için istanbulu istiycem sizce ne olur ne yapmalıyım lütfen bilgilerinizi bekliyorum

normal sartlarda aday memurların tayin isteme hakkı yoktur. Ancak sağlık durUmu mazeretini göz önüne alarak kadronuzda Da sıkıntı yoKsa. Tayininiz yapılır. Genel olarak VHKİ, meMur, sağlık memurU vs... gibi kadrolarDa sıkıntı olmadıgı için rahatlikla gidip gelebilirsiniz...
Lakin sağlık durumu mazereti için öncelik olarak aileden birinin problem yaşiyo olmAsı sarti araniyor mesela, anne, baBa, cocuk fln. onlardaN birinin sAgliğinin bozuk olmAsı halinde ve doktordAn bakıma muhtaç tam teşekküllü hasTanede tedavisi uygundur gibi ilgili bir rapOr yazıp güzel bir dilekçe ile süslerseniz işiniz olur.
Gelelim bizİm gibİ engelli kişilerin Saglik mazereti tayinine bu iş gErÇekteN cok karmaşik. Aile ve sosyal politiklar bakanliği bU konuya el atti vE inş. en kısa sürede netlik kazandircak. düşünülen sey engelli meMurun birdefaya mahsus istedİgi yeRe atanmasi...
Ama o kanun cikincaya kadar yapmanız geReken sey,
DoKtOrunuzdan durUm bildirir rapoR vEya ataMaya esas rapOr adi altinda rapor isteyin. burada teK basina yaşamasi uyGun Değildir, bakıma muhtaçtir veya küçük ilçede calişan kişiler için tam teşekküllü hastanede muayenE olMası geReklidir gibi ibareler yazdırın. daHa sonra ilgilİ dilekçeniz ile personel subeye basvurunuzu yapın.
Tüm kurUmlarda farkli uygulamalar mevcuttur umarim şu kanun cıkarda en kısa sürede herkes istedigi yere gider...
NOT: klavyem bozuk onDaN yazılar kücük büyük değişiyo...kuSura bakmayin.

Sağlık bakanlığı tayin konularında tam bir karmaşadır. Kurallar kişilere göre uyarlanır. sen on yıl çalışırsın ihtiyacım var der vermez- torpilin yoksa-.
ama adamını bulduysan 1 gün çalışman kafidir vesselam. Başka kurumlarla karıştırmayalım. Torpili bulan uğraşssın , yolunu bulan gider, emsal gösterilemez.
Bulamayana da Allah kolaylık versin , iyi çalışmalar

arkdaşlar ben bugün bu engelli tayini için personel işleri ile görüştüm aday memurum hala tkhk da çalışıyorum devlet hastanesinde aday memur iken sende bir kere görevde yükselme sınavları yapılıyormuş bu sınava girip geçmeden aday memurluğun kalkmıyormuş diye söylentiler var bu doğrumu bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Sağlık bakanlığında her soran bir şey söyler. Bir yıl geçince aday memurluk kalkar korkmayın uyarı kınama almadıktan sonra.Görevde yükselme sınavıyla aday memurluk ne alaka. Sallayan iyi sallamış kardeş.

teşekkür ederim basays yani böyle birşey yok peki biz bu sınava giriyormuyuz

[h=1]Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği[/h]

Yönetmelikte herşey yazıyor. Şartlarınız uyarsa başvurursunuz.

baktımda engelli ile ilgili birşey yok zaten benim merak ettiğim tayin için bu sınava girmemiz gerektiği ile ilgiliydi inşllah öyle birşey yoktur

Sınavlar birbirine karışmış. Öncelikle adaylık döneminde temel ve hazırlayıcı eğitime tabi tutlacaksınız. Bunun sonucunda da size öğretilen konularla ilgili sınav yapılacak. Bu sınav genelde cok kolaydır ve prosedür mahiyetindedir korkmana gerek yok.
Görevde yükselme sınavı ise bambaşka bir şeydir ve adaylıkla yada asalet tasdikiyle bir alakası yoktur.

çok teşekkür ederim şimdi ben engelli hizmetli kadrosunda yım poliklinkte doktorun yanında sekreter olarak çalışıyorum bu eğitimler kim tarafından ve nezam yapılıyor belli bir tarih varmı ve birşey daha sorucam bu asaletimişzin onaylandığını nasıl öğreniceğiz

Personel daire başkanlığının görevi onlar. Zamanı gelince seni çağırırlar. Asaletinin tasdik olduğunu da sana yazıyla bildirirler.

ben ömss de önlisans olarak atandım.memur adaylının kalkması lazım diyolar tayin için ama son tayin işini bilmiyom.

merkurodin doğru adaylığın kalkması lazım tayin istemen için Memura tayin müjdesi Başbakanlıkta!.. bu sitede haziran ayı içerisinde yeni düzenlemeler var engelli memura bir defalığına tayin hakkı verilecek ama aday memur alıcakmı onu düzelticeklermi bilmiyoruz biz zaten engelliyiz engelşimiz var ve bize birde böyle engeller koyulmasın inşallah buda ortadan kalkar ve bizi çok mutlu olurlar bunun için gereken yerlere iletmemiz gerekiyor sıkıntılarımızı

Üst Alt