Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili tüm detaylar burada

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Bütün detaylar bu linkte var açıklanmış hayırlı olsun. T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

2) Özel Şartlar: Eğitim durumu İlköğretim (Ortaokul) olan kadrolar için bu eğitim düzeyinde yazılı sınava başvuran aday bulunmazsa İlkokul mezunlarından da başarı sırasına göre atama yapılacaktır.
ilköğretime ilkokul mezunu normalde başvuramıyormu normalde kurala seçılıyodu sınava bizde girecekmiyiz

arkadaş 150 kişi lisans mezunlarına ayrılmış. okumanın emeğin karşılığı olarak. haydin hayırlı uğurlu olsun.

diş tabibinin karşısında ilkokul/ilköğretim yazıyor. ilkokul mezunu diş tabibinide yeni duyduk

Lise mezunları memur olabilecek mi bu sınavda?

imren;

İmren; Bende bir şey anlamadım desem yeridir. 1.000 satırlık ilanda Eğitim-Öğretime bakarak önlisans memur kadrosunu toplasan hepi topu 10 kişi çıkmıyor. Bu ne yaa :(

starry;

Evet olabilecek. 400 kişi kontenjan ayrılmış..

Sınav sorularını, Sağlık Bakanlığı kendi bünyesinde mi hazırlayacak?

sınavda çıkacak konular yönetmelikte belli. kim hazırlarsa hazırlasın bunun dışına çıkamaz sanırım. onun için kimin hazırladığının önemi olmaması lazım

god be with you;

nerde ben göremedim?

benim anladıgım kadarıyla evet lise mezunlarıda memur olabiliyor ama memur ve hizmetli kadrosu iller bazında cok az kalmıs ben kocaeli için giricem lise mezunuyum şimdi hangi pozisyonlara basvurabiliyoru ve kaç kişi alıncak çözemedim

5 kişi alacaklarmış değmez başvurmaya bellidir heralde alınacaklar neyse hayırlı olsun girecek arkadaşlara

Klavuzu ve genelgeyi kopyalayıp yapıştırıp wordpad de koopyalayıp link edebilirmisiniz. Benim bilgisayar açmadı.

Arkadaşlar ben hiç bir şey anlamadım vallahi yahu şimdi 2004 de alınan sürekli ve çalışabilir ibaresi olanın raporu kabul olcakmı olacak ise atanırken de kabul edicekmi

ATAMA İŞLEMLERİ

1- İLAN EDİLEN KADROLARA ATAMA ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER
16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Özür durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince sağlık kuruluşlarından alınan Resmi Sağlık Kurulu Raporunun aslı eya noter onaylı sureti

ARKADAŞLAR YUKARIDA BELİRTTİĞİ GİBİ ESKİ RAPORLA SINAVA GİRECEKSİN FAKAT KAZANIPTA ATAMA YAPILIRKEN 2006 SONRASI RAPOR İSTENECEK RESMEN DALGA GEÇİLİYOR VATANDAŞLA AYRICA İL BAŞINA DÜŞEN KADRO SAYISI 5-10 TANE BUNLARDA BELLİ ZATEN TORPİLLİLER BUNLAR SAĞLAM OLUPTA ÇÜRÜK RAPORU VERİP YİNE SOKARLAR İŞE BELEDİYELERDEDE AYNI DURUM DÜN GİTTİM GİRECEK OLANLAR BELLİ YOK ONUN AMCASI YOK ONUN KÜZENİ VAZGEÇTİM ÇIKTIM SIRADAN KİMSENİN MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM AMA BU İŞTEN FAKİR FUKARA NASİPLENEMİYECEK

ne biçim kılavuz hazırlıyorlar:S diş tabibi ilköğretim mezunu. teknisyen ilköğretim mezunu. ilginç. neyse ki düzeltmişler bugün

sınava giriş için ilk önce internetten bizmi yapacağız yok sa sağlık müdürlüğündemi internetten giriş yapılacak ayrıca sağlık bakanlığı taşra teşkilatı yazıyor il merkezkerine kesinlikle atama olmayacakmı anlamına geliyor?

merhaba arkadaslar türkiye geneli tercih hakkımız 1 tane mi
ben anlamadım okuyorum cözemedim.bir ilden başka illere başvuru yapamazmıyız yani?
bilgi verirmisiniz?
teşekkürler

sadece bulunduğumuz ildekı açılan kadroya başvurabılırmişisiz yonetmelık oyle dıyor

Arkadaşlar bursa sosyalleştirme ne demek oluyor burası il merkezlerimi yoksa öyle ilçe taşralarmı oluyor

meraba arkadaslar ben sızlere bısey sorucam son sınıf unv ogrecılerı basvurabılecekmı bu sınava.meb sınavında basvura bılmısdık(ama daha sonra bı duzenleme olmusu orda da sanırm) benı bu konuda bılgılendırırsenız sevınırım tşklr.

sosyalleştırme kurum içi yapılack işi kastedıyor sanırım sana uygun pozısyon verecekler yerleşince ya santral yada diğerleri muhtemeln bole bişey

bir yanlışlıkmı var ney kontejyanlara baktım il dağılımlarına göre çok çok az, 261 kişi olarak gözüküyor hastanelere hani 2378 kişi atanacaktı :S

2000 yılında aldığım sürekli rapaorum var geçerli değil mi bu rapor arkadaşlar nasıl olacak ne yapacağım bennnnnnnnn

teşekkürederim halil ibrahim bey.
ama cok garip bulunduğum il sadece 2 önlisans alıyor .denizli
ve diğer illere neden başvuru yapamıyoruz ki?
bu sınav türkiye geneli değil mi
cok garip ya

2000 yılında aldığım sürekli rapaorum var geçerli değil mi bu rapor arkadaşlar nasıl olacak ne yapacağım bennnnnnnnn

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili ??

slm arkadaşlar sağlık bakanlığının engelli personel alımı ile ilgili istenilen belgeler nelerdir nasıl başvuru yapacaz biraz baktım ama tam olarak anlamadım :) 2 gün sayfadan uzak kaldım yardımcı olursan memnun olurum :) ben meb sınavına başvurumdada raporumun fotokopisiyle başvuru yapmıştım bundada öyle isterler inş.

ve ayrıca lise mezunuyum memurluğa başvuru da varmış tercihler felan nasıl oluyo kaç tercih yapabiliyoruz ??? ilgili sayfa linki verirseniz elektronik başvuru formunu ??

elektronik iş talep formu ne zaman devreye girecek bilen varmı arkadaşlar

joker kardeş ama ne zaman yayınlanacak bilgin varmı

Üst Alt