Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili tüm detaylar burada

sınav 19 eylülde doğru toplamda başvuranların sayısı türkiye geneli 40 000 miş sağlık müdürlüğünden bir memur söyledi sorular da 3 aşağı 5 yukarı meb le aynı olacakmış ilköğretim mezunu ve lise yoğunlukta başvurularda herkese hayırlı olsun
meb atamaları erken açıklasaydı meb e girecek 5 000 kişi sağlık a başvurmayacaktı en azından ben öyle yapardım ;)

başvuru esnasında fotoğraflı başvuru belgesi verdiler ,başka birşey yok,acaba sınav giriş kartı olacakmı ?
artı site açılmıyor ,açılsada bakımda yazıyor.istanbulda nerelerde sınav olunacak?

Bılgı verırsenız sevınırım..

Arkadaslar il saglık bakanlıgı ve orman genel mudurlugu sınavlarına gırıs belgesını n zaman nerdn alacagımız konusunda bır bılgısı olan varsa acıl yazabılır mı? saygılar... Ankara ıcın...sımdıden tsk edıyorum.

türkiye geneli sağlık bakanlığı için sınav giriş belgeleri 26 ağustos tan sonra il sağlık müdürlüklerinden alınacak

sağLık bakanLığından aynen $u maiLi aLdım.

Sn.Erhan B.
30.07.2010 tarih ve 323814 sayılı BİMER başvurunuz incelenmiş ve istemiş olduğunuz bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Trabzon Sağlık Müdürlüğüne alınacak özürlü personel için sınav başvuruları 20.07.2010-10.08.2010 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacaktır. Gerekli şartları taşıyanlar 19.09.2010 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenecek olan Bölge Sınav Merkezlerinde ( bölgemiz sınav merkezi Trabzon ) sınava tabii tutulacaklardır.
Konu ile ilgili geniş açıklama ve klavuz, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü adresinde yayınlanmıştır.
Bilgilerinize sunulur.
TRABZON SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

özürlü personel alımı bölge sınav merkezleri ve bağlı iller 1 adana bölgesi adana hatay içel osmaniye 2 ankara bölgesi ankara çorum kırıkkale kırşehir yozgat bolu çankırı karabük kastamonu 3 antalya bölgesi antalya burdur ısparta 4 aydın bölgesi aydın denizli muğla 5 bursa bölgesi balıkesir bursa çanakkale yalova 6 diyarbakır bölgesi batman diyarbakır mardin şanlıurfa siirt şırnak 7 elazığ bölgesi bingöl elazığ malatya tunceli 8 erzurum bölgesi ağrı ardahan bayburt erzincan erzurum ığdır kars 9 eskişehir bölgesi afyonkarahisar bilecik eskişehir kütahya 10 gaziantep bölgesi adıyaman gaziantep kahramanmaraş kilis 11 istanbul bölgesi istanbul edirne kırklareli tekirdağ 12 izmir bölgesi izmir manisa uşak 13 kayseri bölgesi kayseri nevşehir niğde 14 kocaeli bölgesi bartın düzce kocaeli sakarya zonguldak 15 konya bölgesi aksaray karaman konya 16 samsun bölgesi amasya ordu samsun sinop 17 sivas sivas tokat 18 trabzon bölgesi artvin giresun gümüşhane rize trabzon 19 van bölgesi bitlis hakkari muş van

İL Sağlık Müdürlüğüne özürlü personel için sınav başvuruları sayısı kaç?

devlet sırrı açıklanmaz:));)
bimiyorum telefonun diğer ucundaki şahıs bana ole demişti bilgi veremeyız .

Sağlık bakanlığı özürlü memur alımı görevin getirdiği mevzuat

selam arkadaşlar sağlık bakanlığı özürlü memur alımı görevin getirdiği mevzuat hakkında ayrıntılı bilgisi olanlar varsa lütfen yazsınlar meb ile aynı konularımı içeriyor yoksa farklı konularımı içeriyor teşekkürler

arkadaşlar ben başvuru yaptığımda bana 19 eylülde sınav olacağını ve sınav giriş evrakını da mail yoluyla kendilerine verdiğimiz email adresleri aracılığıyla elde edeceğimizi kaydımızı yapan memur arkadaş söyledi. bu kadar net. belki de oraya kadar zahmet bile etmeyeceğiz.

arkadaşlar daha önceki sınavda çıkmış sorulara ulaşamıyom.yardımcı olurmusunuz

sınav kadroları

arkadaslar ben cevaplarımı almıstım sınavdan çıkarken kontrol ettim 80 aldım.inş.bu puanla atanırız biryere.şimdi kadroları yazıyorum.bunlar bir branş içermeyen düz memurlar.
150 lisans
250 önlisans
400 lise ve ortaöğretim

femmy;
kardeş
150 lisans
250 önlisans
400 lise ve ortaöğretim
bu kadrolar düz memurluk için yani branş gerektirmeyenler.ben 80 aldım sınavdan inş.atanırız biyere

arkadaşlar
150 lisans
250 önlisans
400 lise

yanlış yere yazmışız galiba
150 lisans
250 önlisans
400 lise ve dengi

İnşallah ama bende 80 bekliyorum zor. Daha yüksek alan çok. Tek duam yüksek olan lise ve dengilerin branşları olması :)

Üst Alt