Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın engelli personel alımı ile ilgili tüm detaylar burada

internet üzeri başvuruyu sen yapmıyorsun başvuru merkezindeki görevli yapıyor,sınav merkezleri belirlemişler orada yapılacak mesela kayseri sınav merkezi niğde ve nevşehirde kilerde sınava kayseride girecek

yaa forumda yazılanlara göre bazıları bulunduğun il' e başvuru yapmamız gerektiği belirtiyor,bazıları da nereyi tercih etmek istiyorsak o il'e başvuru yapmamız gerektiği belirtiyor,hangisi doğru??? bilgi karışıklığı olmasın da...

Kılavuzda: "
5- Aday, "Elektronik İş Talep Formunu”; İl Sağlık Müdürlüğü kontenjan sayısı kadar atama yapılacağından, atanmak istediği İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edecektir, " .... yazdığına göre nereyi tercih etmek istiyorsak o il'e başvuracağız öyleyse. Ve o ilde sınava gireceğiz???

başvurduğun il sınav merkezi değilse orda değil bağlı olduğu merkezde gireceksin sınava

bugün başvuru yaptım..istenen belgeler.
1.diploma fotokopisi
2.özürlü raporu fotokopisi
3.iki adet resim
4.sabıka kaydı
5.nufus cüzdanı fotokopisi

1 eylül de sınav yerleri belli olacakmış sınav tarihini de söyledi de unuttum 12 13 eylül dedi galiba..

Herkes için hayırlısı..

sen hangi ilden başvurdun sabıka kaydı ne ya o nerden çıktı

kiraz kardeş anladıgım kadarıyla başvuruyu istanbul a yapcaksınız.il saglık müdürlügüne başvuruyu yaptıgınızda tek tercihin istanbul olcak.sınava istanbulda girceksiniz.ve sadece istanbul il saglık müdürlügüne başvuran ve senin branşından olanlarla yarışacaksınız.diger iller seni ilgilendirmiyor.istanbula yakın yerler edirne diyelim edirne il saglık müdürlügüne başvurdun diyelim tek tercihin edirne olur.edirnede başvuru yapanlarla yarışcaksın.sınav yerin istanbul olcak edirne degil.çünkü sınavlar her ilde degil bölge sınav merkezinde olur .edirnede başvuranlar tek tecih edirne sınavada istanbul da gircek.sen en iyisi net bilgileri yaşadıgın yerin il saglık müdürlügüne telofon ederek ögrenebilirsin .İYİ DÜŞÜN DOGRU KARAR VER.....

ayrıntılı açıklaman için teşekkür ederim yorgun savaşçı :)

Bende İzmirde başvuru yaptım baya yoğundu ve çok yavaştı ileleme, bu gün ihtibariyle görevliye sordum başvuru sayısı 600 müş... tabi kaçtanesi hangi bölüm söylemedi... son güne kadar 1000 kişi olur dedi hakkımızda hayırlısı umarım birçoğumuz mebe atanırızda gerek kalmaz sınava girmeye...

Arkadaşlar bu sınavın son başvuru tarihiyle ilgili bi değişiklik falan varmı? 10 ağustostamı bitiyor? Bikaç yerde 8 ağustos-9 ağustos falan gibi yazılar gördüm... Şu günlerde başvuramıcam biraz yoğunum o yüzden son başvuru tarihini kesin bilmek istiyorum... Şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar merhaba

herkes için hayırlı olur umarım.benim devlet personel başkanlığının sitesinde okudum,posta yolu ile başvuru yapılabiliyormuş bilgisi olan varmı.yada ben posta yolu ile deneyeyim sizlere yazarım.posta yolu ile yapan varsada buraya yazarsa sevinirim

arkadaşlar ben bugun sınav ıcın basvuruya gıttım fakat benden yenı rapor ıstedıler ve tekrar hasteneye sevk ettıler gerekce ıse raporda calısabılır veya calısamaz kısmın bos olması :D ogrendıgıme gorede cogu arkadasın raporu eskı tarıhlı ve bu kısım bos bırakılmıs faka t oradakı gorevlı bayanın dedıgı aynen su yenı rapor alırken dıkkat et sınırdasın (benım raporum bu arada %40) YeNIIıIı yonetmelık cıkmıs ve buna gorede oranını dusurebıllırleRMİŞŞŞ :confused: anladıgım kadarıyla bıze bu devlet babanın bı oyunu gbı ben gırmektn vaz gectım gırıcek arkadsalara basarılarrr......!

bende dün başvurumu yaptım ist. il sağlık müdürlüğüne ..

herkese slmlar sınava başvuran arkadaslara bol şanslar bende başrumu yapacaktım ancak saglık kurulu raporum yok hemen muracat etsem sureç nasıl işler kaç gunde çıkar başvuru yapmak için saglık raporu? bugun muracat etsem başvuru suresi bitmeden yetişme ihtimali varmı acaba 2006 yılında maaş almak için rapor çıkartmıştım şuan özürlü maaşı almaktayım mezuniyet ilkokul.

herkese merhaba,sağlık bakanlığına dün akşam üzeri başvuru yaptım.istanbul için bayağı bir yoğunluk varmış.başvurular 10 ağustos'a kadar devam ediyormuş.başvuru yapacakların sabah erken saatlerde kurumda olmaları onların faydalarına olur.
beşiktaş üzerinden gidecek arkadaşlar kabataş'tan tramway ile çemberlitaş'a çıkabilirler.indiğinizde eczanenin karşısındaki sokaktan 100 mt kadar aşağı yürüyüyorsunuz..

bende pazartesi günü tekirdağ il sağlık müdürlüğüne başvurumu yaptım.sabıka kaydı,nüfus kayıt örneği,varsa bilgisayar sertifikası istiyorlar.evraklarımı bıraktım bana biz sizi arıyacağız tekrar geleceksiniz dediler.önlisans olarak ilk başvuruyu yapan benmişim.son anda bir aksilik çıkmaz ve yüksek puan alabilirsem ve tabii araya başka engellerde girmezse olur inşallah diyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.herkese şimdiden başarılar diliyorum...

Merhaba arkadaşlar Sağlık bakanlığına memur başvuru bulamadım yardımcı olabilrmisiniz

liman54;

Bende posta yoluyla yapmak istiyorum. Sen yapınce beni aydınlatır mısın?

izmirden lise belgemle başvurdum bi problem çıkmadı sertifika varmı die sordu yok dedim tamam dedi geçti 11 ağustosda gelin dedi banada

arkadaşlar benim kimliğimde engel derecem yazıyor acaba rapor yerine geçermi acaba bende başvurmaya gideceğim
boşa gitmeyeyim. bilenler cevaplarsa sevinirim

larendeli arkadasım bulunduğun ildeki il sağlık müdürlüğüne gitmen lazım başvuru için.giderken 2 fotoğraf,diploma,rapor varsa sertifikada götürmen yeterli.

benden istemediler bu sertifakayı okuldan bilgisayar derdi görmüştür die alsak geçerli olur mu ki

sınav hakkında bilgi

arkadaşlar ben myo makina mezunuyum kırıkkaleliyim.antalyada yaşıyorum makina teknikerliğine baş vurabilirmiyim vuracaksam nerde baş vurucam hiç birşey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim formu nerde alıcam

bende bügün Bartın il saglık müdürlügünden basvurdum kocaeli sınava 19 eylül 2010.bartın sınav degilim bu cok iyi degilim.

ee benim mezun oldum liseden mezun olduma dail evrak var diplomamı daha almadım meb sorun cıkmamıstı burda cıkar mı acaba :(

Ben 2yıllık üniversitenin 2.sınıf öğrencisiyim bende başvuru yaparken nasıl olucak. Lise diplomam içeride üniversite öğrenci belgesiyle başvuru yapabilir miyim ?

malesef dedıgım gbı raporumda calısılabılır kısmında eksıklık varmıs o yuzden tekrar heyete sevk ettıler gorevlı memur genelgede yazanı bızzat gosterdı ve sonuna ekledı yenı yonetmelık cıkmıs buna gore raporun % 40 sınırdasın oranını dusururebılırler dıkkat et dedı :confused: basvuruda bulunan cogu arkadasın boyleymıs hepsını tekrar rapor ıcın heyete sevk ettıklerını soyledı:rolleyes:

mesutttt;

mezun olduğun liseden belge alabilirsin

Üst Alt