Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu için randevu alamıyorum! Ne önerirsiniz?

Ginerk

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Randevu almayı nasıl başarıyorsunuz bir aydır ben 182 den alamadım, hep dolu.

selamlar, şu dener misin İnternetten randevu almayı dene 182 den 15 gün süre olmadan randevu vermiyor diyor buradan devamlı randevu ara yap ben öyle yaptım bol şans

Netten randevu almaya çalışıyorum bende ama bir hafta oldu hala alamadım.Yine de netten alabilme şansı daha yüksek.

Teşekkürler erdem.77 ASUMAN0

INTERNETTEN mhrs'den de randevu talebi aldım. 18 eylül'de yer var ama 15 gün önceden ancak alınabiliyormuş.yani yarın da tekrar tekrar deneyeceğim artık

Ginerk

rapor için randevu alınamıyor ilk defa alacaksanız onu bilmiyorum ama önceki süreli raporları süresi bitsene 2.ci bir Emre kadar devam edecek.

Saat tam 16:00'dan sonra 15 gün sonrasının randevuları açılıyor. Mhrs mobil uygulamasını ile daha kolay randevu alabilirsiniz. Hatta randevusunu iptal eden vs. olabilir diye şöyle bir yol var;

Mobil uygulamadan randevu almak istediğiniz bölüme girin. Eğer yer yoksa size uyarı verecektir boş olduğunda bildirim ister misiniz tarzı. Evet diyin herhangi bir boşluk olduğunda telefonunuza bildirim gelecek. Oradan kolaylıkla alabilirsiniz.

Ginerk

Internet üzerinden aldım randevuyu herkese teşekkürler

Merhaba. Arkadaşlarımın da belirttiği gibi 15 günlük sürece girildiği zaman saat tam 16:00'da arayıp randevu almanız gerekiyor. 15 dakika geç arasanız bile kapanabiliyor. Benim de acil olarak almam lazımdı. Büyükçekmece'de yaşıyorum. Ataşehir Fsm Eğitim Araştırma Hastanesinden aldım. Yaklaşık 10 günde işlemleri tamamlayıp. Dün öğlen raporumu aldım. İlk defa gidenler için şunu net söyleyebilirim. Bir günde rapor almanız çok mümkün değil. Bütün doktorları gezip teşhis ve oranları yazdıktan sonra 1 hafta sonrasına heyet günü verdiler. Pazartesi heyetin karşısına çıktım. 2. günün sonunda sisteme düştü. Ve bütün hastalıklarınızı mutlaka belirtin. Kendinizi ne kadar iyi ifade ederseniz şansınız o kadar yüksek.

Psikiyatrik hastalık için sağlık kuruluna girmiş tecrübeli arkadaslar kurulda ne sorulur? ne yapılır? ayrıntılı biçimde bana anlatabilir misiniz?

Ginerk
Merhaba daha kurula girmedim doktora girdim perşembe günü . Pek bir şey sormadı ilaç raporumu ilaç çıktısını dosyaya koymuştum başka yerden tedavi görüyordum bu rapor aldığım yerdeki psikiyatri ye 2 3 kez gittim sadece. fakat pek bir şey sormadı . panik bozukluk tedavisi ile işlevselliği kısmen düzelen yani 20 puan yazdı . pazartesi kurula gireceğim. kurulda zaten bişey soracaklarini zannetmiyorum.selametle.

lm_lm pazartesi sağlık kuruluna girdikten sonra buraya yazar mısın neler olduğunu lütfen.

Merhabalar ben de yeni rapor olayına girmeyi düşünüyorum lakin randevu almak baya zor aşağıdaki veriler ışında aldığım randevu engelli sağlık kurulu mduur?

bir çok randevu şekli var anlayamadım çoğuda engelli sağlık raporu verilmemektedir yazıyor

[FONT=Helvetica]Kurum:[/FONT]İSTANBUL- (ANADOLU)- SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SULTAN ABDÜLHAMİD HAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
[FONT=Helvetica]Poliklinik:[/FONT]SAĞLIK KURULU
[FONT=Helvetica]Poliklinik Yeri:[/FONT]Sağlık Kurul Merkez 1

marto1

Doğru randevu . Giderken bütün ilaç raporlarının çıktısını alıp gidin. Teker teker şikayetlerinizi belirtin. Kendinizi ve hastalıklarınızı doktorlara iyi bir şekilde ifade ederseniz o kadar işiniz kolay olur.

@Ginerk @ykamci1987

Arkadaşlar gecenin yarısı cevap verdiğiniz için teşekkürler.....

Bir anda gaza geldim ÖTV muhabbeti sebebiyle işimi şansa bırakmayacağım...

Tüm evraklarım herşeyim hazır 7 Yıl aradan sonra 4 cü raporumu alacağım :)

Ben hiç randevu falan almadan direk elimdeki sevk kağıdı ile hastanenin sağlık kuruluna kayıt yaptırmaya gittim ve sekreter bana telefon ile randevu almalısınız, randevusuz kayıt yapamıyoruz deyince, ben patladım ve "Kardeşim, biz zaten engelliyiz. Ne diye bize hem Sgk ayrı hem de siz ayrı işkence ediyorsunuz? Ayağınıza kadar geldim işte, şimdi kayıt yapın" dedim ve uzun süre tartıştık.

Güvenlik falan geldi, beni dışarı çıkardılar ve kapıdan çıkarken sekreter "Beyefendi, siz biraz bekleyin. Ben sizin işi halledeceğim" dedi. Sevk kağıdımı falan aldı. 5 dakika sonra çağırdılar ve gerekli hastalıklarımı söyledim ve kaydım yapıldı. Pazartesi'den Cuma'ya tüm işlemlerim bitti ve Cuma günü teslim ettim ve 3 gün sonra Pazartesi günü de hyete görünüp işlemlerimi tamamladım.

Malulen emekli olmak bir dert. Sgk ile uğraşmak bir dert. Hastane ile uğraşmak başka dert.

Sağlam insan bile bu kadar ızdıraba dayanamıyorlarken, biz engelliler harbiden bu ülkede resmen "Cehennemi" yaşıyoruz bunlar yüzünden.

::

(Bir de benim merak ettiğim bir konu var. Bazı arkadaşlarımız "Bana şu hastalıktan heyet şu oranı verdi, bu doktor şu oranı verdi" diye yazıyorlar. Oysa ben 2. kez rapor almama rağmen benim doktorlar ya da heyet hiç bir oran falan vermediler. Ben çiftçi Bağkur malülüyüm. Sigorta engellileri ile Bağkur engellileri farklı prodüsür mü işliyor?).

ŞİMAL YILDIZI

O kadar haklısınız ki. Bense randevu aldım gittim 1 günde 2 hastane ve 10 poliklinikte muayeneleri tamamladım lakin heyet tarihi tam 33 gün sonraya verildi. Heyet sonrasında da 10 gün sonra düşermiş sisteme. Sözün bittiği yerdeyiz.

Merhaba Arkadaşlar,

2-3 Gün kadar önce yazmıştım randevu nasıl alırım diye bir şekilde 1-2 hastane baktıktan sonra üsküdar devlet hast seçtim zar zor...

Randevusuz kişi almıyorlar malesef çok yığılma var bu konu yüzünden MHRS sistemide her zaman dolu...

ÖTV siz araç alımı talebi

Açıklama kısmınada

Otomotik vites araç kullanır,özel tertibatlı araç kullanması gerekir şeklinde yazdırdım.

hastanede ana-baba günü covid 19 cirit atmaması imkansız o ortamda kendimi kaybettim korkudan 09;50 olan randevum öğle bitmeden tüm branşları bitirdim sanırım 8 adet kadar yer dolaştım..

velhasıl %45 i alabildim perşembe günü heyet var süreç beklediğimden aşırı hızlı oldu

sorusu olan yazabilir

7-10 gün diyorlar ama kuruldan 2 gün sonra E-devlet'e düştü raporum. Hastaneden hastaneye durum değişebilir durum. Takip edin siz.

ŞİMAL YILDIZI Krdeş malülen emeklilik raporona oran vermezler sadece teşisler yazılır, EVET yada HAYIR şeklinde heyet karar verir. selamlar

Bugün gittim cildiye ye de gidecekmişim gittim puanımı aldım.haftaya perşembe 13.30 da heyete girecekmişim.Bir hafta daha bekle stresle.😢

Ginerk
Merhaba Heyete girdim.Başkan maskeni hemen çıkar tak yüzünüzüde görelim dedi. o kadar çıktım bir hafta sonra e devletten çıkar dediler.

Üst Alt