Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu için randevu alamıyorum! Ne önerirsiniz?

Merhaba lm_lm

Bu kadar kolay geçti demek ne güzel.hangi hastaneydi merak ettim.ben bakırköy prof.dr. mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden rapor almaya çalışıyorum umarım seninki kadar kolay olur:) gerçi olur çünkü mürekkep testi ve sosyal hizmetler görüşmelerini yaptım dosyama psikoz dönemimdeki epikrizi de koydurdum sadece sağlık kuruluna beni göndermelerini bekliyorum hazırım yani.

Ginerk
Mehmet Akif Ersoy Kalp Damar Hastanesi. teşekkür ederim. Allah yardım etsin

Raporum bugün e devlette göründü ... süresiz %54. Ortopedik ruhsal ve kronik.

Teşekkür ederim. inşallah sizinde kolay geçer

Sağlık kurulu için sistem çalışmıyor mu? Randevu alamıyorum?

Merhaba,
Bağkurluyum. Erken emeklilik için sağlık kurulu için randevu alıp, doktorlara muayenemi oldum. bir hafta sonra sağlık kuruluna girmeniz gerekiyor dediler. Yaklaşık iki ayı geçti. her hafta arıyorum hastaneyi sistemlerin değiştiğini online olarak işlem yapılabilmesi için sistemleri kurmaya çalışıldığını söylediler. halen bekliyoruz. böyle bir durum varmıdır. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba.

Raporumun süresi bitti 1 aydır MHRS'den randevu alamıyorum. 182'yi de aradım 25 Haziran 2021 saat 16:0o'dan sonra dene dedi. Denedim ancak bir türlü 182'ye de ulaşamadım. MHRS'den randevu talebi de oluşturmuştum. Nasıl Randevu alıyorsunuz? Bu nasıl iş yaw. Günlerdir randevu almaya çalışıyorum. Hani hastanelerde sıra beklemiyorduk. Hastanelerde beklemiyoruz tabi. Sıra almak için aylarca net başında bekliyoruz. Bakan Koca'da atıp tutuyor. Böyle rezillik olur mu ya..

Sağ ol jonjon, Ancak ben Rize'de değilim. Zonguldak ilindeyim..
Saygılar

Heyet raporu için randevu alamıyorum!?

Merhabalar
Be % 57 Ortopedik Engelli bir bireyim. Şu anda bulunduğum bölgede heyet raporu alacağım bir hastaneye raporun bitim tarihi 16 Temmuz 2021 olduğu halde randevu alamıyorum.
Eğitim araştırma Hast. Raporumu Devlet hastanesinden süreli veyahut süresiz alabilme şansım olabilir mi ? Oranı düşürürler mi ?Ayrıca Engelli vergi indiriminden süresiz emekli oldum buna bir etkisi olur mu kontrol falan yok.Yardımcı olacaklardan şimdiden teşekkür ederim.

Cost Controller yakın zamanda bir arkadaşım Pendik Marmara üni.eğt.arş. hastanesine giderek randevusunu aldı ve heyete de girdi.Bu şekilde bizzat herhangi bir hastaeye giderek randevu almayı denediniz mi?

Tek alternatif o kalıyor.Avrupa yakasında 182 den kesinlikle randevu alamıyorsunuz.Hepsi bayramdan sonraya o da yine arayacaksınız.Endişem şu raporu başka hastanede düşürürler ise birde onun ile uğraşacağız.

Sağlık kuruluna randevu alamıyorum!?

Merhaba herkese.
Ben sağlık kuruluna randevu alamıyorum.
182 ve MHRS bakıyorum ama randevular sürekli dolu ve 15 gün kuralı yüzünden randevu vermiyorlar. Her gün deniyorum bende bu işlemi
Sağlık kuruluna randevu alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Çok teşekkür ederim şimdiden.

ahmetönerge
MHRS de saat 16.00 da giriyorum ama hastane vermiyor. Kaç kere denedim olmadı. Yardımcı olabilir misiniz. Başka bir yolu var mı.
16.00 dan önce alabilir miyiz?

Canocan58

Ben 182 yi saata tam 16:00 da aradım ve sonuç yine yer yok anlamadigim nasıl 1 dakkada bitiyor randevular

Bulunduğun il yada ilçeleri telefon ile arayabilirsin.

valla sağlık kuruluna benimde gitmem lazım bende yeniden engelli raporu alacam ama boş randevu bulamıyoruz aslında eski sistem daha güzeldi randevu almadan istediğimiz zaman çıkıp gidiyorduk o zaman daha güzeldi bilmiyorum nasıl yapacaz ??

ulan arkadaş bu nasıl işdir bütün millet işi gücü bıraktı engelli raporu mu alıyor nerdeyse normal polikinliklerden çok fazla iş yapıyor sağlık kurulu.......

Merhaba bende yeni gireceğim sağlık kuruluna ve ilk defa girmiş olacağım inşallah.
Sorum şu olacak; sağlık kurulundan randevu alıp kayıt yaptırdıktan sonra 8 tane doktoru geziyoruzya hani ? Bu doktorlara direktmi giriyoruz yoksa randevumu alıyoruz ismimiz monitörde gözüküyormu ve bir günde nasıl 8 doktoru gezebileceğiz onca sıra kuyruk varken?.
Şimdiden teşekkür ediyorum

MHRS den randevu alacağız yok
182 i arıyoruz o da yok
Ülkede bu kadar rapor alan kim!

2 ay boyunca MHRS'den sürekli randevu talebi oluşturmuştum ve hiçbir yanıt alamamıştım. Baktım olacak gibi değil, saat 15:58'lerde 182'yi aramaya başladım. Bu formulü de MHRS'den randevu almış biri fısıldamıştı. Elbette birkaç deneme sonrasında randevuyu kaptım. Allah'a şükür raporumu da böylelikle yenilemiş oldum. Cimer'in de bunda katkısı vardır diye düşünüyorum.. Ne yapalım sesimizi duyurabilmemiz için vatandaşlara tanınan hakları kullanmak gerekir.
Randevu almayı başaramayan arkadaşlar dediğim şekilde saat 15:58'lerde sürekli arasın. Sürekli olarak hat meşgule düşer düşmez tekrar arama tuşuna bassın.
Saygılar

Üst Alt