14 Ocak 2012 Özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları hakkındaki yönetmelik madde 14 açıkca belirtmektedir oysa ki.
MADDE 14 (1) Raporların usulüne uygun olarak düzenlenip düzenlenmediği, formdaki bilgilerin tam olarak doldurulup doldurulmadığı kontrol edilerek, gerekiyorsa eksik ve yanlışlıklar düzeltildikten sonra raporlar; kurum müracaatı ise üç nüsha, kişisel müracaatlarda ise iki nüsha olarak düzenlenir ve başhekim tarafından onaylanır.
(2) Özürlü sağlık kurulu raporunun bir nüshası ilgili kişiye verilir. İlgilinin talebi üzerine hazırlanmış olan özürlü sağlık kurulu raporlarından; özürlünün yararlanabileceği hakları sayısınca veya talep ettiği sayıda çoğaltılarak imza edilir, onaylanır ve mühürlenerek ilgiliye verilir. Kurum müracaatlarında ise raporun bir nüshası raporu isteyen kuruma gönderilir.
birinci sayfada böyle yazıldığına göre bana vermeleri lazım..
Ek olarak son sgk dan 1261 şartına takıldığım için,vergi indirimim gelse bile bağkurdan emekli olabiliyorum..Benim sigortam son 1 senedir yatıyor vergi indirimi ile sgk dan emekli olmam için 2,5 sene daha sigortam yatması lazım..