Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Saglık kuruluna itiraz sonrası alınan raporun kullanabilir miyim? 3. hastane şart mı?

elinizde daha önceden rapor olduğu için hastane kabul etmiyor il sağlık müdürlüğüne yönlendiriyor

Fulya83

siz şuan itiraz aşamasındasınız tüm süreç bittikten sonra hakem heyeti kararı 40 ın üstünde olursa zaten sorun yok ama 40 ın altında olursa 3.rapordan 6 ay sonra il sağlık müdürlüğü ile görüşürsünüz sizi yönlendirirler

sigortam hiç yok 10 yıldır maaş alıyorum yaklaşık ama ilk maaş çıkartırken baya bir zorluk olmuştu 1 kere bağlanmadı 2. ye tekrar uğraştık zor bela bağlandı ailemin evi var diye geliri var diye bağlanmadı sonra benim yaşım 20 dedik dedik kendime ait birşeyim yok dedik sonra bağlanmıstı yani işe girsem diyorum yapamazsam ayrılırsam tekrar bağlanması zor olur diye yine zorlanır yaşım 33 oldu 100%80 raporum var doktorum calışabilir izni vermekten biraz cekınceli

Fulya83

evet sevk edecekler itiraz olduğu için 3. hastane ne verirse kesin raporunuz o olacak 3. rapordan sonra il sağlık müdürlüğü ile görüşüp daha sonra hastalık ilerlemesii olarak müracaat hakkım var mı diye sorun

merhaba benim ilk rapor %53 itiraz sonucu hakem hastanede ilçeye gönderildim ikinci rapor%58 il sağlık oran farlı diye merkezde hakeme gönderdiler buradada oran farlı olursa dediler antalyanın hakemin hakemi denizli oraya gideceksin dediler neyseki merkezdeki üçüncü hastanede aynı oranı verip onayladı yoksa denizliye gidecektim benim başıma gelen bunlar kulaktan dolma bilgiyle sizi bilgilendirmedim il sağlık müdürlüğünün yaptığı işleri anlattım

Üst Alt