denebilir..diye bilirimmbuda benim yorumum;;;;;;;Ali Tezelide kaybetdik desene...Yahu.Made 15..,.Yazmış eskisiyle yenisi Arasın Fark yokAyrıca merkez Sağlık kurulu Yok Yazmak Yalan a girer...
Birincisi Defterdarlıktaki Memur Doktor mu ki Raporun doğru olduğunu Anlasın.
merkez sağlık kuruIrşunun Amaçı;
Uzman doktor,,memurların 'YonetmeliğeUygun Rapor düzenlenmediğinikontrol etmek için kurulmuştur
.
Ayrıca Ali TezIin bir yanlışı daha Var
;merkez Sağlık kuruluRaporu değiştirmeYetkisi yoktur diyor.
HAYIR Kanunen Vardır.
Amadeğiştirme şartı na Uymak kaydıyla
Oda sıkı durun yaZıyorum..Usulune uygun düzenlenmemiş Raporlardır örnek;
Teşhize Uyumayan Oran
örnek;
Evrak eksklğihastalığa Uymayan Oran..saten geri gelen raporlarin oran düşermesebebi keyfi degildirali tazelin yazdigi gibidegil;raporların hepsındeyanlis oranlamayapıldığı yadaevrak eksık denir. Buda merkez saglik kurulunun oran dusurme diye tabir edilsede aslindaduzeltme yatkisine kanunen dayagidir...
.BIR EZBER VAR MERKEZ SAGLIK KURULU KEYFI ORAN DUSURDU DIYE...YOK OYLE BIR SEY..SATEN OYLE OLSA MAHKEME YOLU aCIK...100 ..100 kazanirsiniz..Diyelim Mankeymeye Başvurdunun orasida yonetmelige uygun rapor olmasina bakacak..HASTANEyanlis yapmissaYADA merkez saglik kurulu yanlışyapmışsa ;pesinen kabul etmeyecek ki... diyelim hastaneolmadık hastalığa yüksek oran,yanlış oran verdi ... merkez sağlık kurulu bunu kabul mü edecek..veya mahkemeyok hastane raporu neyse omu diyecek......merkez Sağlık kurulu Vardır Yok demek Yanlıs..Ali TezeI yada kim dıyosaResmi gazete..Sayı :28173Resmi gazete.. Sayı:28603ARASINDAKI FARKI LÜTFEN SÖYLESSİN.Velifki emekli oldunuzKanunda bile acik kontrol muayenesine sgk cagıra bilir diyor..Yasada enbuyuk handiksp buyken siz merkez saglik kuruluna takilmissiniz.
.Bu su demek hastaneden rapor aldin
...1-)defterdarliktan gectin..ama ben tekrar raoor isteye bikirim
2-)Yada hastaneden raoor aldin merkez sagliktan onaylatin.
.BEN TEKRAR KONTROLE CAGiRRIM.
.Birakin merkez saglik kurulu olsun.siz raporlrinizin gercek hastalik gercek oran olduguna eminseniz zaten emekliliginiz onaylaniyir...
Yok Merkez kurulu olmasa...VAY ANAM YANDIK..SGK HERSENEE YASA DEGISTIRIR YADA HER SENE KONTROLE CAGIRiR..NOT:Az yazilan once mantiklimi diye akil suzgecinden gecirelimmm.'.............4.nisan.2013 yazim..............