Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Raporlarının Geçerlilik Süreleri Hakkında Duyuru | 10 Haziran 2025

Bizde boşuna randevu alıp uzattık,

Başta deselerdi ya uzatılıcak diye.
Bir çok kişi uzatılmayacak haberleri yüzünden, randevu alıp doktora gittiler, ne zorluklar çektiler
Yazık günah. Madem rapor süresini otomatik uzatacaktınız neden bir ay önce duyurmadınız. Bu kadar insanın vebali üzerinize oldu.

@alfa,

Ben de onlardan biriyim! Sonda raporumu da ilaç raporumu da devlet hastanesine gidip yenilemem gerekti. Bize de eziyet hastane çalışanlarına da...

MHRS sisteminde bugün oluşan "Rapor Yenileme Randevusu al" ne anlama gelmektedir?

İlaç raporları için yeni bir sistem.. telaşlanacak bir durum yok.

@aydünyavaz,

Bu e-nabıza eklenen yeni bir uygulama..ilaç raporları -engelli raporları gibi raporlar için yeni bir sistem..var olan engelli raporlarını tekrar yenileyin gibi bir şey söz konusu değil..telaşlanmayın.

Süresi dolmaya yakın ilaç raporları - süreli engelli raporları olanlar bu hatırlatmayı randevu al kısmında görecek.

@aydünyavaz,

Mhrs mobil uygulamasında bende göremedim. Biraz daha ayrıntılı yazarmisiniz. Mhrs mobile girdikten sonra ne yapmak gerekiyor rapor yenileme randevusu bölümüne ulaşmak için?

Engelli raporunu yeniledikten sonra maaş için tekrar mı başvuru yapılıyor, yoksa maaş almaya devam mı ediliyor??

Cimere gönderdim

Enabızda engelli raporum önceden görünüyordu. Ancak enabız sitesi güncellendikten sonra engelli raporum görünmüyor lütfen engelli raporunun tekrar görünmesi için gerekenin yapılmasını arz ederim.

Üst Alt