Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Saglik raporu fotokopisi var, aslı yok. Atandıktan sonra nasıl olacak?

Murat___

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar asli gibidir onayli rapor fotikopim var aslini kaybettim atandiktan sonra belge isterlerken kuruma fotokipiyi versek gecerli olur mu yoksa aslimi gerek?

Engelli kimlik kartı verirken bile fotokopi kabul etmiyorlar. Fotokopi kabul edeceklerini zannetmiyorum

Murat___

aslı gibidir mührü noterlikten vurulduysa bazı yerler sıkıntı çıkarmayabilir fakat bir kurum vurduysa sıkıntı olur birde fotokopiyi noterde çoğaltamazssınız yani orjinal rapor olmadan aslı gibidir veremezler siz yine bir rapor alacaksınız ama raporu bulmayı deneyin risk almayın bence

Raporu aldığınız hastanenin sağlık kurulundan raporu çıkartın bilgisayardan sonra aynı fotoğrafı bulup yapıştırın ,,, alın size aslı...

msait19 imzalar ne olcak 😞😉
murat kabul etmezler her sey icin aslini istiyilar engelli kart aylik sinav basvurusunda vb. kurulda kesinlikle ister aldigin hastaneye git sor bi olmazsa il saglik mudirlugine sor yapazsan mecbur yeni rapor

Hastaneden aslı gibidir diye onaylatmabız gerekiyor

O zmn şöyle yapın...tarayıcıdan bilgisayara aktarın,, rengi falan ayarlayın. Aslı gibidir kısmını da silin.. Sonra renkli çıktısını alıp aynı fotoğrafı yapıştırın, zannımca en kolay yol şimdilik.

raporu aldığın hastaneye git durumu anlat yardımcı olurlar............ başhekimle görüş yardımcı olmasalar ...........

Kardeş snn dedigin o evrakta sahteciliğe giriyor resmi evrak tespit edilirse cok başı agrır

arkadadaslar asli hastanede hastane aslini vermiyor fotokopisini asli gibidir diye muhurleyip verdi. sahtecilij yok asli hastanede hastane onayli fotojopi yine sorin cikar mi

Gs3434

Şahsen düşünmüyorum evrakta sahtecilik vs. hani dışarıdan nasıl bir izlenim oluşturyor bilmiyorum ama raporun sahibi kendisi olduğuna göre bir sorun teşkil etmez kanaatindeyim

Rapor

Arkadaslar zaten atandigin kurum aslini almiyor ki kardesim sen fotokopiyi noterden onaylatabilirsen daha sonra hastaneye gidip yeni tarihli asli gibidir yaptirirsan sorun kalmaz.kurum noter tastikliye bakip diger hastaneden asli gibidir yaptirdigini aliyor bildigim kadariyla atanan arkadaslarin soylemiyle.sen yinede kendin iyi bir sekilde arastir rahatlaman icin hayirlisi bi atanda gerisi kolay

Üst Alt