Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporu ile ilgili sorularım..?

Aslı gibidir rapor ile emekllilik işgücü kaybı başvurusu yapılırmı sgk kabul ediyormu aslı yok raporun hastane onaylı örneği var

Eski rapor imkanı yok emeklilik işleminde kullanamazsınız, yeniden hastaneye sevk edip rapor almanı isteyecekler.

@Hopee3466, yeni rapor alacağız hocamda ilk emeklilik başvurusu yaparken dilekçeye rapor ekleniyorya onu diorum

Sevk olmadan

Evet onu ibraz etmenizi zaten direk söylüyorlar. O evrakları benden hem hastane istedi hem SGK mesela verdim ben. Benim için kötü yanı şu oldu adam gibi muayene etmediler , eski raporun birebir aynısını yazıp aynı oran ile SGK ya gönderildi.

Özelde çalıştım ben , şuan bekliyorum SGK dan gelecek cevabı.

Şuan zaten çalışmıyorum, SGK ya gittim. Kontrole ettiler sistemden olup olmadığımı sonra eğitim ve araştırma hastanesinden randevu alıp 2 gün önce gelmemi ve sevk yazısını alıp hastaneye gitmemi istediler.
Raporum vardı bakmadılar bile zaten çıkarılan rapor engelli raporu değil , durum bildirir raporu.

Mevcut raporumun aynısını yazıp SGK ya gönderdiler.
Haber bekliyorum şuan SGK kurulunda evragım.

@Hopee3466, durum bildirir raporunda ne dior emekli olur 2 derede 3 derede falanmı yazıyor o zaman engelli raporu emeklilik için etkilenmiyor

Üst Alt