Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık raporumda eksik değerlendirmeler ve haklara müracaat..?

acı gerçek

ayrı para almaları söz konusu değil... il sağlıkla da görüş ama bu işi hastanede halledebileceğini düşünüyorum

acı gerçek
Merhaba,
Benim raporumda hiç işaret yok!!
engelli kimlik kartı,ücretsiz ulaşım kartı,vergi indirimi ve sonrasında emekli oldum.
oranlı ve açık tanılı engelli sağlık raporu geçerli.
Sen, bence vergi indirimine de başvur sonuca göre hareket edersin.

tolgafb

Ya arkadaş ne güzel aldım dye sevinirken nelerle uğraşıyorum tolga bnfe işaretli değil ki onlar rica etmistm personel e kurul Başkanı na falan yazdi gördüm ama nye yazmio isaretli degil raporda bilmiyorum

acı gerçek baştan dilekçede sen boşmu bıraktın onları

Bence gerekli dğlya işaretin olması raporun var sonuçta boşver:)

Aile geliri iyiyse anne babanım yardım vermezler ev varsa mağaşa bakıyolar

Yazdim verdim arkami doncem gtcem aklima geldi bunlari eklettrebilirmym ddm hayirr dedi persnl azarladi cnm
Raporu aldgm için sevinçlym zaten ama o yrdmda lazım bna bn bi çözüm dusncem bklm burdaki arkadaşlar guzel fikirler verdi sağolsun

acı gerçek

Başvur aile sosyal kaymakamlığına verirse artık işarete bakmıyolar rapora bakarlar

kylexz merhaba vergi idiriminden sonra sgk ya emeklilik için başvurunca tekrar hastaneye sevk gibi birşey yok sadece süreli olanların süre zamanında kontrol muayenesi isteniyor bazanda bende olduğu gibi kontrole sesliyebiliyorlar konrol istemek sgk nin hakkı buna birşey diyemiyoruz ama emeklilik için müracaatte vergi indirimin varsa tekrar rapor için sevk istemiyorlar

@ikaruss07 merhaba, kaç adet süreli kontrolden sonra vergi indirimini sürekliye çeviriyorlar? Böyle bir sınır var mı? Yoksa devamlı süreli vergi indirimi verebilirler mi?

kylexz

o belli olmuyor. genelde 1. veya 2. kontrolde durum değişmiyorsa süresize çevriliyor.

kylexz merhaba vergi indirimi bazan süresiz raporada süreli geliyor süreli raporlarda hastalık durumuna göre değişebiliyor genelde psikyatriden alınan oran süreli verilmesine sebep oluyor benimde ilk raporum süreli idi şimdi 3 . raporum süresiz ama süreli ile emekli olduktan sonra galiba iki veya üç kontrolden sonra süresiz olabiliyor

MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİNE KİŞİSEL BAŞVURU YAPMAYIN BÜTÜN DOKTOR ÜCRETLERİNİ ALIYORLAR...

işyeriniz veya il sağlık müdürlüğü tarafından yazı ile giderseniz para vermiyorsunuz..

ben kişisel başvuru yaptım salak gibi 2 veya 3 sene önce 800 ile 900 tl arası para ödedim...agır ve tehlikeli işlerde çalışamaz raporu için....Nolmal hastaneden aldığım rapor yeterliymiş bilmediğim için boşyere para ödedim.

Ancak bu hasteneye gitmenize gerek yok bütün devlet hastenelerinde hastalıklarınızla ilğili branşlarda doktor olduğu için onlar yazıyor zaten,meslek hastalıkları hastanesinde oran yazmıyorlar...

Saglık kurulunda çalışanların çogu bilğisiz verği dairesi çıkan tahlil sonuçlarını istiyor,ancak hala bizden isterlerse göndeririz diyorlar,verği dairesinin yazısında bunları verği dairesi belirtiyor,ve ankara bu yüzden evrak eksik diye tekrar gönderiyorlar.. yazık...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ozgurmeric74 abi merhaba vergi indirimine basvurunca raporun orjinalinimi aliolar asli gibidir olanimi burda okuyorum bazi yorumlar asla orjinal ini verme bi yere demişler birbirlerine merak ettim cvb için şimdiden teşekkür ederim

acı gerçek

aslı yanında olsun onlara noter tastikli veya aslı gibidir verirsin. illahada aslını isterlerse verirsin.

Üst Alt