Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sahibinden Satılık Peugeot 106 Otomatik

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhabalar...

Şuan kullandığın OTOMATİK Vites peugeot 106 Satılık
Daha önce sahibi bayan araç hor kullanılmamış her hangi bir değişeni veya sorunu yok muayenesi yapılmıştır.

PEUGEOT 106 XR OTOMATİK VİTES
1.4 MOTOR.
75 BG.
KM:111.000
RENK KIRMIZI ( ŞEYTAN )
FİYAT :12.500

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-1999-model-110binde-yer-ucagi-42250916/detay
42250916mhw.jpg

e-mail attım hocam bir kontrol ederseniz

Bu aracın hangi şehirde olduğunu neden belirtmediniz? Yoksa ben mi göremedim?

Hayırlı satışlar diyelim, bence fiyat biraz fazla...

kismetcin internet elinin altın aracı almayı düşünüyorsan araştır teklif sun, yoksa yorum yapmayı bırak her kes kendi aracına bir fiyat biçer alıcıyla anlaşır.Almayı düşünüyormusun ??

Araç istanbul / bağcılar da ben kullanıyorum
ciddi düşünenler özelden mesaj atıp araçla ilgili bilgi alabilirler ve aracı görebilirler

Satılık otomatik vites peugeot 106 sanruflu 1999 model 110binde

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki link te bilgileri bulunan aracımı satıyorum.Pazarlık vardır.

Ehliyetinde Otomatik vites kullanabilir ibaresi olanların rahat kullanabileceği bir araçtır.

Aküsu ve filitreleri yeni değişmiştir. seri ve rahattır. bilgilerinize sunar iyi akşamlar dilerim.

Peugeot 106 XR 1999 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el

blank.gif

blank.gif

blank.gif

Yer Uçağımı Satıyorum Resimler ve Gerekli bilgiler eklenmiştir.H Sınıf Ehliyeti olan rahat kullanır

Hayırlı Günler Hocam,

İnşallah satarsınız, bende de 91 spring var takasa girermisiniz ?
Birde Sizin aracınızı normal ehliyet sahipleri kullanamaz mı ? Ehliyetinde otomatik vites ibaresi yazanlar diye bir konuya değinmişsiniz.

Son fiyatınız ne olur.

Hem Sizin için hemde alacak olan ben veya başkası için hayırlı olsun derim.

İyi günler

Teşkkür ederim kardeşim sanada hayırlı günler.

Aracı ( B ve diğerleri ) Ehliyeti olanlar ve Ehliyetinde Otomatik Vites ibaresi bulunan ( Engelli ) arkadaşlar bu bütün otomatikler için geçerli.

Araç da takas düşünmüyorum.
Temiz hor kullanılmamış resimler de içinin temizliğini ve orjinalliğini görebilirsiniz.

Son fiyat 12.000 TL dir.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt