Kesinlikle varım..
sefaköy'den eminönü yada taksim otobüsüne bineceksin. aksarayı geçtikten sonra SARAÇHANE durağında ineceksin. Bisiklet Çarşısı değersem belki daha iyi hatırlarsın. oradan yukarıya çıkan merdivenler var. belediye tarafına çıkacak olan merdivenlerden çıkarsan tam yerinde olacaksın kardeşim...
ikitelli tranvayın dan bağcılara geleceksin. bağcılardan kabataş yada eminönü tranvayına binmeceksin idrs abi. tranvaya bindikten sonra aksaray durağında ineceksin. inip - taksime doğru yürüdüğün sırada 5 dakika sonra ibb de olacaksın..
istanbulda yaşayıp bu adresi bilmediğime utandım fakat bende gelmek istiyroum sefaköyden nasıl gelebilirim lütfen gelmemiz için biri tarif edebilirmi metrobusle vs nerde binip nerden ineriz mesela ben sefaköydeyim... birde bu eylem izinlimi onu öğrenebilirmiyim.... ben gelicem izinsiz olsada lakin tekerlekli sandalyede olanlar olabilir yazık biber gazı mazı sıkarlar kötü bi anı yaşamayalım akciğer hastaları bi sürü hastalık var kendi adıma sıkıntı yok ben kesin gelicem engelliler biz tişörtleri yapmayı öneriyorum artık gelmişkende tanışırız inşallah...
sefaköy'den eminönü yada taksim otobüsüne bineceksin. aksarayı geçtikten sonra SARAÇHANE durağında ineceksin. Bisiklet Çarşısı değersem belki daha iyi hatırlarsın. oradan yukarıya çıkan merdivenler var. belediye tarafına çıkacak olan merdivenlerden çıkarsan tam yerinde olacaksın kardeşim...
İstanbul yeniyim ikitelliden araya nasıl gelirim dostlar yol haritası lütfen
Arkadaşlar arkaşımın birinden yol tarifi aldım bir aksilik olmassa inşallah sizlerleyim
ikitelli tranvayın dan bağcılara geleceksin. bağcılardan kabataş yada eminönü tranvayına binmeceksin idrs abi. tranvaya bindikten sonra aksaray durağında ineceksin. inip - taksime doğru yürüdüğün sırada 5 dakika sonra ibb de olacaksın..