Baben' Alıntı:Sevgili dostum, ben de youtube linklerini ekleyim de çorbada tuzum bulunsun. Başka türlü olmuyor..
Sevgili dostum,
Nerede bereket, orada sen...
Nerede imece, orada sen...
Teşekkürler
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Baben' Alıntı:Sevgili dostum, ben de youtube linklerini ekleyim de çorbada tuzum bulunsun. Başka türlü olmuyor..
10 Eylül 1945 yılında Puerto Rico'da dünyaya gelmiştir. Doğustan kör olan Jose Feliciano ailesinin 11 çocuğundan biridir. 5 yaşına geldiğinde ailesiyle New York'a yerleşir ve orada akordeon çalmaya başlar. 8 yaşında The Puerto Rican tiyatrosunda gitar çalmaya başlar, 17 yaşında ise babasına yardım etmek amacıyla okulu bırakır. Daha sonra kendine özgü gitar ve vokal tekniğini geliştirir. 23 yaşında çıkarmış olduğu "feliciano" adlı albüm grammy ödülü kazanır. Bundan sonra sayısız ödül kazanır.
Aldığı önemli ödüllerden bazıları: "The greatest living guitarist" Guitar Player Magazine, "Best Pop Guitarist", Playboy Dergisi'den Best Jazz ve Best Rock Guitarist, 45 altın ve platin plak ödülü, 16 grammy ödülü...
Sayısız hit parçalara sahip olan Jose Feliciano'nun en çok sevilen parçalarından bazıları: Rain, Chico and the Man, California Dreamin', Destiny, Affirmation, Ay Cariño, Ponte A Cantar, Cuando El Amor Se Acaba, Porque Te Tengo Que Olvidar.
Kaynak
klan' Alıntı:Dönay üçgül resmini bulamadım ...