Filmi en az 6 defa izledim, kendimden bir sürü detaylar gördüm lüks arabası ile gezmesinde kendimi orda hissettim mutlu oldum, günde 2-3 defa yaşadığım nefes alamama sorunum var, gecenin bir yarısında fenalaşan Adamı tekerlekli sandalye ile sokaklarda gezmelerini izlerken kıskandım, sanki o koltukta kendim olduğumu düşündüm mutlu oldum.
Lokantaya gidip sabaha kadar oturup Kahve sigara,çörek eğlenerek yemelerini kıskandım izlerkende sanki ordaymışım gibi kendimi özgür hissettim.
Sinemayı benim kadar her halde kimse fanatik derecesinde izleyemez 1000 taneden fazla Bluray Filim koleksiyonum var, internetten indirdim tabiki bluray disk alacak kadar zengin olmadığım için.
1000 Tane film içinde 20 tane böyle kaliteli film çıkar yada 10 Bin tane film içinde, bu filmlerde Dünyanın en iyi filim listelerinde ilk 100 arasında klasik olurlar bu filmde onlardan bir tanesidir benim için.
Ayrıca bahsettiğiniz detaylar hayatın gerçekleridir, filmin içinde inanılmaz inceliklerle derlenmiş günlük Dramlar irdelenmiş, Zengin bir hayatı biraz farklı anlamışsınız yapılan bir ironidir eleştiridir aynenjh sizin anladığınız şekilde siz bunu farklı yönden ele almışsınız, paramı Özgürlükmü, Dostluklarmı yalnızlıkmı, filmde tüm detaylar mükemmel veriliyor.
Kesinlikle izleyin, 6 defa izledim yaşayamadığım özgürlüğümü filmin Kahramanı 5 kişi ile inanılmaz güzel yaşadım, Keşke Hayat hepimiz için böyle Güzel Arkadaşlarımızı bulacağımız fırsatları bulmamıza yardım etse.
Film herkese hitap ediyor, örneğin panik atağı olanlar yani nefes alamayacağını öleceğini sananlar ki bir taneside benim
film tam bir ücretsiz terapi sunuyor, mükemmel detaylar var, izleyin.