Din mevzusu oldukca hassas bir mevzu. Konuşurken tartışırken çok dikkatli olmalı ve insanları inanışlarından ötürü incitmemek için kelimleri titizlikle seçmemiz gereken bir konu. Her inanışa saygım var benim ama tabiki inandığım din herkes gibi benim içinde önceliklidir. Bende islamiyete (çok dolu dolu yaşayamasam da) gönül verenlerdenim. Ve dinimin engelliye bakışını az çok biliyor okuyorum. İslamiyet engelliyi kayıran bir din. Biliyorum ki her ibadetim namaz oruç yada Hac bana sağlıklı bir insandan çok daha fazla sevap kazandırmakta. Açıkcası inancım bana engelimle daha barışık yaşamamda bir destek dayanak.
Hükümetin bu konudaki yanlış ve eksik tavrı hükümeti bağlar Müslümanlığı değil. Onlar yanlış yapıyorsa engelliye yanlış hitap edip hatalı davranıyorsa bu benim güzel dinimin değil onların şahsi yada siyasi yanlışıdır.
Hükümetin bu konudaki yanlış ve eksik tavrı hükümeti bağlar Müslümanlığı değil. Onlar yanlış yapıyorsa engelliye yanlış hitap edip hatalı davranıyorsa bu benim güzel dinimin değil onların şahsi yada siyasi yanlışıdır.