Çirkin Bey arkadaşım hislerine öylesine katılıyorumm ki,isyan etme şükür et diyorlar...evet her halimize teşekkürler,HER ZAMAN DAHA KÖTÜSÜ VARDIR.işte ben bunu kabul edemiyorum,İMTİHAN DÜNYASINDAYIZ,hayır ben bunuda kabul etmiyorum.Siz tamamen doğruluğundan emin olduğunuuz bir kişiyi sınava sokar mısınız?madem burası adil bir yer neden göbekli ismail çocuğuyla koşuyor?neden insanlar sadece kıyafetini,işini,aşkını dert edebiliyor?yaratıcı onlara torpil mi geçiyor ?hiç sanmıyorum.bilinenin çok ötesinde birşeylerin içinde debeeleniyoruz.Cennet ve cehennem kavramlarıyla kendimizi şartlandırıyor acımızı hafifletmeye çalışıyoruz.aslında isyan ediyoruz,üzülüyoruz,kuşku duyuyoruz en önemlisi korkuyoruz.İNSANIZ çünkü.ne ben bunları yazdım diye tanrısız ne de inançsız oluyorum.sorgulamayı ve kendi doğrularını başka şeylerle karıştırmak yaptığı en büyük kötülüktür insanoğlunun.Şahsen ben 20 yaşında hayallerimin peşinde koşmaktansa tekerlekli sandalyede olmayı,insanlara garip geleceğim diye yalnızlık çektiğim bir dünya düzenine akıl erdiremiyorum.başka birşeyler var.çok daha büyük şeyler