Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakın atmayın

Hepsi de çok güzel olmuş. Birbirinden güzel çalışmalar. Paylaştığın için teşekkürler CEMRE.

cemre gercekten çok güzel begendim basarılar dilerim

teşekkürler ben yapmadım ama yapmak isteyenlere örnektir.

Süppeerr

Hepsi çok güzel ama ben özellikle Dondurma çubuğundan (sanırım) olan ahşap ev maketlerine bayıldııımm. Ellerine sağlık kardeş

98499998.jpg

geçmiş ampullerden süs yapmışlar.. :)

Güzel paylaşım teşekkürler.. CEMRE.

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]Yumurtalardan Hobiler...[/SIZE][/FONT]
Pics_Egg_Art_2.jpg

Pics_Egg_Art.jpg

Pics_Egg_Art_2.jpg

Pics_Egg_Art_4.jpg

yumurta_oyma_sanat024-400x280.jpg

124418046883306_1260266943.jpg

p1020358.JPG

1.jpg

6a00e553eafb06883301127965188d28a4-800wi.jpg

hazır yapılmışı var deyip sürekli tüketim yönüne seçiyoruz ama adamlar yapıyor eskilerini de yenilendiriyorlar helal olsun valla:)

bende bu aralar takı tasarımına merak saldım ama malesef icraat yok... inşallah çarşıya çıktığımda bocukcuya gitmeyi akıl edersem başlayacağım:p

tek kelimeyle harika muhteşem yapanın eli kolu dert görmesin

üretmek güzel bişi .emeğinize sağlık.

bende bu tür şeylerle ilgileniyorum.ancak bunu görmemiştim çok güzel ..

Güzel paylaşımlar olmuş.Yumurtalar sanat eseri gibi, çok güzeller..

çok güzel bayıdım ben bunlara devamını heyecanla bekliyorum ellerine sağlık:)

hepsi süper bunları yapmak hem marifet ister hemde birazcık beceri ve arkadaşlar bunu devamlı yapan çalışmayan birine ek gelir imkanı bile sunar şahsen kendi fikrim mesela bi arkadaşımız bunları yapmış olsaydı beğendiğimi ben burdan alırdım hem arkadaşımıza maddi destek hemde onu evine hediye olarak alırdım tekrar çok beğendim hepsini

Turan bey o dediklerinizin hepsi ben de mevcut,el işinde marifetliyimdir,siz isteyin yapalım:eek::)

Üst Alt