Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Salgın nedeniyle ikinci kez sosyal yardım dağıtılacakmış | 2021
Ayın 5 inde çekiyordum ama hesapda yok şuanda bu nasıl bir sistem dir Allah aşkına Verdikleri 3 kuruş onuda ugrastırşar boşuna dememişler gelen gideni arartır
ben sahsen cimere yazdım şuan artık ne cvp gelir ne zaman cvp gelir allah bilir bi sonuç cıkmaz ama umut fakirin ekmeği dir..madur olanlar yazarsa belki bayrama kadr veya bayram sonrası cıkar
Hani ya herkes diyo yatmiş maaslar ben ayın 8 nin de alıyom babam 6 sında 2 saat önce zirrat be vakıf banka atmsine gittim her ikisinde yoktu neden acaba evemi getircekler yoksa
2022 çektim faz 1 den yararlanmıstım 1100 tl yok tweter dan yazın bakanın sosyal medya hesaplarına neye gore kıme gore belirlendi 2 ve 3 aldı bıze neden yok bu kadar sacmalıkmı olur..susmayın arkadaslar yazın heryere...
Ayın 8 i ama bugün yatmış zaten e devlette görünüyordu 5i diye bu aylik Yunus45
ayın 8i normal maaş günüm bugün yatmış dün PTT müşteri hizmetlerinden öğrenmiştim gününü gittim çektim
Hayır çekemeden. Geceden beri para hesabımda görünmüyordu. Postahaneye gittim kartı değiştirdiler 609 TLyi ödediler diğeri İbana gelecek dediler. Ptt kurum ödemesin de sosyal kartınıza yatacak diyordu. Ben bu işten hiç birşey anlamadım birşeyler oluyor ama nedir çözemedim
144 ü aramak imkansız anında kapanıyor bende 8 inde çekmem gerekiyor normalde para yattı mı yatmadı mı belli değil ptt kurum ödemeleri çökmüş vaziyette 1100 lira verilecek mi belli değil Bakanın açıklamasında engellilere diye vurgu var burada herkese yok diyenler var Bakandan daha iyi biliyorlar Maaşallah bu işleri
Ebru101
Size mesaj filan gelmedimi konutta teslim diye genelgede karti olanlarin hesaplara olmuyanlarin konutta teslim edilicek diye acikladilar benim kart var dun gece evde teslim edilicek denildi baya sacma sapan is oldu hesaba yatmamis bekliyorum bende