Sevgili benim gibi engelli yani 2022 aylığı alan arkadaşlar, boşuna beklemeyiniz zira bize beş kuruş yatmayacak masalardan başka.
Vakıf ile yaptığım görüşme neticesinde bu seferki yardımların engelli maaşı olmayan kişilere yapıldığını öğrendim. Hatta kendileri aslında biz 1500 haneye 1000 liralık yardım yapıyorduk bunda 500 haneye yaptık gerisini sen düşün dediler. Direkt Vakıf müdüründen aldığım bilgiyi aktarıyorum sizlere zira kendileriyle çok tanışıklığımız olduğundan ötürü bize her ne yardım gelirse gelsin hemen haber ederlerdi, bu sefer yok tabii ki.
Siz yine de CİMER'e yazın zira ben 2 gün önce yazdım. Ne kadar çok talep gelirse o kadar değerlendirilir belki bir ihtimal. Gerçi zannetmiyorum ben niyetlerinin olduğunu ama en azından tepki olarak yazmanızı rica ediyorum.
Sürecin başından beri hiç kimse para hesaplara hatta elinize geçene kadar ümitlenmesin dedim, dediklerim de çıktı. Bu yüzden lütfen insanlara boşu boşuna ümit vermeyin çünkü sırf bu ümide bel bağlayan yüzlerce hatta binlerce aile var.
Devlet bu vebalin altında kalacak çünkü ümit verdiler engelli maaşı alan ailelere, hanelere. Ama siz de insanlara ümit vererek bu vebalin altında kalmayın sevgili arkadaşlar.