Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Salgın nedeniyle ikinci kez sosyal yardım dağıtılacakmış | 2021
Pandemi desteğini kısa çalışma ödeneğinden yararlananlar alamaz diyor bugün 3 5 kişi almış bunlar hem sigortalı hemde kısa çalışma ödeneği alan kişiler bu işi anlamadım muhtaç olan bütün vatandaşına ver ama bizi niye atlıyorlar anlamadım
Derbeder_55
Dün eve Gelmişlerdi yoktum bir kağıt bırakmışlar bununla birlikte istediği PTT şubesinden alabilir demiş ama o kağıt benim elimde değil dün akşam PTT müşteri hizmetini aradım daha sisteme düşmemiş nezaman duser
Ebru101
Endiselenme maasi 1.2 gune sisteme duser .ara ara ptt kurumu odemeni kontro et. 1.2 gune alirsin merak etme
hiramm
Odmeniz hazirdir yazisi zaten 1.2 gune normale donup odeme cekildi diye yaziyor.benim sordugum yardimin durumu olan bolumu kaldirmislar .sanirim sistemsel bir sorun
Arkadaşlar Engellilere 1100 tl verilecek mi ?verilmiyorsa biz insan değil miyiz suçumuz engellimi olmak 2020 nisanda 1000 tl verdiler okadar yıl 2021 mayıs hala 1100 tl Cumhurbaşkanı bakan dediği halde vermiyorlar.Emekliye dul yetime bayram için 1100 tl veriliyor bize yok çünkü biz engelliyiz.cimere yazın arayın arkadaşlar bakanlık sayfa instagram yazın 144 arayan varsa söylesin 1100 tl alan varsa yazsın bilelim
Arkadaslar birsey soracagim.bana mesaj gelmisti 1100 tl eve getirecekler.henuz gelmedi.ptt kurum odemelerine e devletten girdigimde hem bu 1100 hemde kasim 2020 de bana biz bize yeteriz kampayasindan 1000 tl oldugunu gordum.bu ikisini birden alabilecekmiyim.bilgisi olan varmi