Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen Ebru hanım bizede 805 TL yatmış doğum yılı son rakam sıfır 1 Nisan'da yatmasi gerekiyordu ama 1000 TL yatmamış hayırlısı olsun ne diyelim, e devlet değil yaman kardeş internet bankacılığından bakılıyor direk hesaba
Arkadaşlar sanırım en doğru cevap benimki olacak.Çünkü bugün bağlı olduğum sydv vakfına bizzat tc mi vererek sorgulattım. İki ağır engellik var ve sadece 2022 maaşı aliyorduk her ay elektrik yardımıyla beraber.Ve öğrendim ki pazartesi günü vasisi olduğum engelli kardeşimin bi tanesinin adına 1000tl yatmış.pazartesi çekebilirsiniz dedi görevli memur arkadaş.Çunku doğum günü tarihi 9la bitiyor.2022 ve elektrik yardımı alanlara yatıyor içiniz rahat olsun.O şunu dedi bu bunu dedi takılmayın bunlara.Ben bizzat gittim hiç üşenmeden.Pttye sormak istemedim çünkü ödemeyi yapan vakıf. Bizzat sordum öğrendim.Hepimize hayırlı olsun
Kardeşim hala e devlet diyorsun ya bende e devlet şifresi yok zaten istesem de bakamam internet bankacılığı kullanıyorum ben PTT mobil internet bankacılığı uygulaması var ordan girip hesabıma bakiyorum ve üstüne basarak tekrar söylüyorum doğum tarihi son rakam 0 ayın 5 inde yatıyordu engelli maaşı ama bu gece yatmış 805 TL fakat 1000 TL lik sosyal yardım yatmamis hesapta yok 1000 TL
Yardım paraları doğum tarihine göre yatıyor benimde cuma günü yatıcak engelli parasını bilemem. Bakan canlı yayında hangi tarihte yatırılacağını söyledi
Yaman kardeş sen sıkıntılısın biraz anladım ben doğum tarihi son rakam 0 zaten 0 ve 5 olanlar 1 Nisan da yatacak dendi bugün gunlerden ne onu biliyormusun peki ?
Sen ilk önce ne yazdığına bak maaşım ayın 5inde yatıyor diyorsun bende ona göre konuşuyorum bizde almaya çalışıyoruz burda inşallah alırız hakkımızda hayırlısı kardeş
Ptt'yi aradım 75 dakikada açtılar telefonu. 1000 lira ve 805 lira yatmış dediler. Belki mesai saatlerinde alırsın kartına geçmemiş olabilir dediler ama ben yine de gittim. Ziraat bankasının atmsinden çektim. Tşk ederim sizler de güle güle harcayın. bu arada doğum yılımın son rakamı sıfır
Kingkong
Bana da ilk defa mesaj olarak geldi. Belki normalden yüksek bir meblağ olduğundandır