Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acaba sisteme girmedigi icin mi ptt yok dedi ptt sadece 2022 maasin gorunuyor dedi ve sdyv benin tc bakmadi sadece hanede tek kisi ben aldigim icin alacagimi soyledi milleti ugrastirmak istemiyor
E-Devlet'e yansımaması büyük skandal! Forum rekor sayılara doğru gidiyor, "acaba bana da çıkmış mıdır?" Düşüncesiyle şu zorlu süreçte evde olması gereken insanlar atm önlerinde umut arıyor. Her türlü işlemi gören bu uygulama bir kısa mesajı oraya yazmaktan neden aciz sayın yetkililer?
Öncelikle merhaba ptt sana dogru bilgi vermez .en saglam olarak sydi ara engelli maaşı alıyorsan yatacaktır .dogum yılının son iki hanesine göre hangi gün yatacak ögrene bilirsin.bu arada ptt kartın varsa herhangi bir kamu bankasında kart ile parayı çeke bilirsin
Arkadaşlar ben bugün ptt cagri merkezini aradim 1000 tl hesabinizda görünmüyor dedi.sonra 1 saat sonra tekrar aradim ve 1000 tlnin hesabımda olduğunu söyledi.ve simdi yani saat 01.28de 1000 tl ve maaşımi çektim.kimse telaş ve sıkıntı yapmasın bütün engellilerin parasi günü gelince hesabına yatıyor.
Benim doğum tarihinin sonu 1 yani 2 nisanda yatcakti fakat gece yarısını geçtiği için ben şimdi çektim...herkesin 1000 tl si yatacak .herkes gönlünü ferah tutsun
Ya bilen varsa söyleye bilir çalışan engellide bu parayı ala bilir mi acaba dün pttye gittim durumu iyi olan tanıdığım insanlara bile yatmıştı neye göre bu para yatıyor ben anlamadım