Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan 1000 TLlik yardım için ptt şubelerine gidilmeyecek. Ptt şubeleri geçici kapatma kararı almış, sosyal yardım ödemeleri evlerde yapılacaktır.
Ptt dağıtıcıları, bekçiler, kolluk birimleri ve vefa destek grupları vasıtasıyla adrese teslim edilecek.
fbamasya
Kardeşim ptt kartlarla yapilan işlemlerinde geçici olarak durdurulduğu,maaşların yalnızca evden ödenecegine dair bilgiler var.
Sizin işlem yapamamanız bu yüzden olabilir.
Skymoon babamın kini ziraat den çektim atm ler çalışıyor ptt atm leride çalışıyor. sadece şubeler çalışmıyor. merkez postaneler çalıştını söyleyenler varda. kartı olan atm meden çeksin olmayan eve getirmelerini beklesin. herkeze var galiba bana yok..
Pluvia
18 yaş altı aylığı yakınları alıyor diye biliyorum
[FONT=Raleway]18 yaşından küçük engelli yakınlarına aylık bağlanabilmesi için kanuni velisi olan anne ya da baba başvuruda bulunabilir. Boşanma durumunda velayetin verildiği kişi tarafından mahkemeden alınmış olan velayet belgesi ile başvuruda bulunulabilir. Bununla birlikte, engelli ile aynı hanede ikamet eden, fiili bakımı gerçekleştiren ve velayet belgesi bulunan herhangi bir yakını da aylığa başvuru yapabilir.[/FONT]