Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli maaşlarının eve ödenmesini istemiyorum çünkü yasal vâsi ödemeyi alamıyor ama psikoloji hastası ağır engelliye ödeme teslim ediliyor.Sanki engelli o parayı harcayabilcekmis gibi..Açıkçası bu olmadı.Ptt kart ve vâsi kararı varken engelliye ödeme sizce doğrumu
Bugün bizede geldiler engelli maaşı ve corona yardimi teslim etmek için ama engelli kardeşim ağır psikoz hastası evde durmuyor ve haliyle evde yok diye ödeme yapılmadı.Yasal vasisi ben olmama rağmen ödemeyi alamadık.Hoş aldatdıkça engelli kardeşime verilecekti ve o parada kendi kafasına göre dağıtacak yada kaybedecekti.Çünkü maaşı bize vermek istemiyor.Cebinde maaşıyla kaç kere gezdi ve paralar kayıplara karıştı.Bu durumda ne yapmalıyım sizce.Ptt sosyal kart var ama bu durumda işe yaramıyor.Vasisi olarak ne yapmalıyım lütfen bilen soylesin
şimdi 1000 tl ptt çalıçanı ve kolluk kuvvetleri dağıtor adrese teslim peki evde kimse yoksa şehir dışındaysa nasıl oluyor o para ne oluyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplabilirmi
Vasi kararınız ile ilgili kaymakamlıga gidip maasi ve yardımı talep edin.size vermek sorunda vadi neticede mahkeme kararı ve tüm yetkileri ve kardeşinizin tüm tasarufu sizde
Vasilik mahkeme kararı ile verilir ve bu kararla kardesiniz hakkında vasi belgeliniz ile para çekmek ve imza atma yetkisinede sahpsiniz memur iş küsarlık yapmış.elinizdek vasi belgesi ile kaymakamlıga gidip durumu izah edin muhtemelen ödeme size yapilacaktır
Bugün vakıf müdürü kaymakamliktaydi şansıma ve adamcağız geceden beri görevdeymiş.Durumu anlattım bana pazartesi gel ne yardıma ihtiyacın varsa yapalım dedi 1000tl yi alırsın dedi ama işte ptt tekrar kapıya gelirse yarın diye endiseliyim
Sen erken saatlerde git alırsan zaten gelmezler.sen gitmeden önce göndermis olurlarsa oradaki yetkiliye mahkeme karari ile vasi oldugunu ve ödemenin sana yapilmasi gerektiligini söyle yardimci olacaklardir merak etme kardeşim
ptt kartınız varsa çekebilirsiniz.ben akşam 7 de gitip vakıf bank çektim hem 1000 tl hemde maaşı .maaşımız normalde her ayın 5 de yatıyodu.ama oda yatmış
Yarın dağıtım olmazsa pazartesi çekerim de işte yarın gelirlerse tekrar diye endişeliyim.Mahkeme kararına bakmıyorlar maalesef.Kapiya yine gelirler mi acaba
Sosyal yardımı 1000tl aldım ama 2022 maaşıni alamadım kesinlikle atm den çekilmiyor arkadaşlar nolur insanları yanlış yonlerdirmeyin tekrar soluyorum atm para cekilmiyorrrr
Ertelendim
5 inde yatacak olanlar ayın 1de yattı bizimde öyleydi ben ATM den cektim 1 inde cekebilirdin zaten 3 ünden sonra yatanların ki hesaba geçmiyor eve getireceklermis
Gülhan Yücel
Hocam bu salgın zamanı vasi kararina filan bakmazlar artık, bizimde var vasi kararı ama süresi dolmuş yıllardır yenilemedik lazım olmadığı için hiç benimde dayımla annem kalıyor dayım yatalak sağır dilsiz hani parayı getirseler kime verirler bende bilmiyorum dayım imza atamaz çünkü hiç bir yetisi yok
kimseyi yanlış yönlendirmek için yazmadım.tam aksine biraz rahatlasınlar diye yazdım .doğum tarihinin son rakamı 5 her ayın 5 de çekiyoruz ben 1000 tl çekmek için gittim maaşta yatmış.toplam 1805 tl