Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
MAĞDUR...bu 3.faz için memurlar 4 c liler dışında ki her yurttaşımız yararlanıcak diyor başvuru formu ile??...gerçi forma ulaşılmıyor da bu her yurttaşımız derken onların belirlediği herkes mi acaba ??..bilen konuya hakim birisi varmı acaba??
Ebm alanlarâ var mı 1000 TLsadece bilgi mesajı var tıklama edıom bi yer açılmıo.hafta sonunun beklemek gerekıo galıba
benm bu esajımdan fesatlık anlamıssın ya daha ne dıım ben.dıkkat edersen.sana şaka amaçlı takılmak için yazdım ve gülme smilesi yolladımyok senın dediğin gibi olsaydı o gülme değil kızma smileyi olurdu.onların bildirdiği derkende partılı partısız herkesın dahıl oldugnu yazmsım ve şartı tutan herkes alacak demsım .eger bu laflarım fesatlıksa .ve cevap verılmeye degmkyecek biriymişim vay be.kafede çok mesajım var kızdıgm kişilere bile böle bi laf etmedım.öyle olsun.canın saolun.
[FONT=sans-serif]muhalıflıgnı gene edıksın.[/FONT]
[FONT=sans-serif]onların belırledıgı ve bıldırdıgı elbette.onların bildirdiği derken partılı anlamında deil ha.e devletten bakınca şartlar yazıo şartı tutan herkese verilecek.[/FONT]
[FONT=sans-serif]sayfa açılsa bende baş vuracam.[/FONT]
yok 3 fazın sadece birinden alabiliyorsun, bir ihtimal bu 3 faz bittikten sonra bayrama doğru tekrar verebilirler belki 1. faza