Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Engelli plakalı araç: Chevrolet Cruze HB 1.6 benzinli 2011 model

salp10

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Satılık Engelli plakalı araç:
[FONT=Arial]Chevrolet[/FONT] Cruze HB 1.6 benzinli 2011 model, Otomatik 6 ileri vites+LT Plus+ sunroof, beyaz renk. Kaza, boya ve değişeni yok. 15.800 Km de, 15.000 bakımı yeni yapıldı.
araçta herhangi bir tertibat bulunmamaktadır. %90 özürlü yakınım için aldığım bu aracı, engelli aracı olarak kullanmaya lüzum kalmadığı için satıyorum. 27.000TL

güzel araba hatcbak ben test ettim.tasarımı Hatcbak olmasına rağmen bagajı geniş güzel bi araba. inşallah satarsın....

Evet vermiş olduğunuz linkteki araç, Bakım da iken çekmiş olduğum fotoları bulunmaktadır. Yenileri en kısa zamanda havanın açması ve yıkamadan sonra eklenecektir.

Fiyatı tam bilmiyorum ama şu an bayiden engelli indirimi ile alınınca kaça geliyor onu hesaplamış ona göre bir fiyat belirlemiş iseniz daha kolay alıcı bulabilir..hayırlı satışlar..

Forumdan bir arkadaşımız bayiden 31.000TL fiyat aldığını belirtti, bende araçta bulunan sunroof, karter muhafaza ve kauçuk paspas dahil 32.500 TL fiyat aldım bunları düşünce arkadaşın belittiği gibi 31.000TL ye iniyorlar.

Merhaba arkadaşlar, Aracıma engelli bir arkadaşımız talip fakat ben engelli aracı olarak alabileğinden emin değilim, Arkadaşımızın;
Özür Gurubu:Ortopedik
Tanısı:Skolyoz+sol alt eksremite duyu kusuru
Oranı:%40 ve raporunda
H sınıfı ehliyet alır (özel donanım gerektirmez) yazmaktadır.
Bu arkadaşımız Ötv muhafiyetinden yararlanabiliyorsa aracımı vereceğim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende bir chevrolet kullanıcısı olarak bu aracı engelli arkadaşlarıma tasiye ederim fiyatda gayet makul alana hayırlı olur inşallah.. :)

Ha bu arada unutmadan arkadaşım, aracı almak isteyen engelli arkadaşımız sol ayak polio sekeli ise salt otomatik araçlar bu engelli arkadaşlar için özel tertibatlı olarak kabul edilir herhangi bir tertibata gerek kalmaz bu arada arcı inceledim hemşeriymişiz :) bende burhaniyeliyim.

Cevabın için tşk.ler körfezli hemşerim. Bende aslen Edremit'liyim, Balıkesirde ikamet etmekteyim.

chevrolet son yıllarda çıtayı iyice yükseltmiş bulunmaktadır. Araç kendi sekmentinde oldukça başarılıdır düşünenler için kaçırılmaz bir fırsat diyebilirim Syn satıcı salp10 ciddi bir talep doğrultusunda 1000 tl daha indirim yapar diye düşünüyorum. ilan ayrıntılarını güzel özetlemiş fiyatı çok iyi ayarlamış satış böyle olur satışa araç böyle çıkarılır Alanada Satanada Hayır getirmesi dileklerimle

Salp kardeşimize bu davranışından dolayı teş. Ediyor ve ben arac alacağım onu aracına 24.000 tl fiyat veriyorum ve teklifini bekliyorum

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, Kimseyi kandırmak ve ticaret yapmak peşinde değilim, aracın olabileceği en makul fiyatı verdiğimi düşünüyorum, aracın satışı bende olmakla birlikte, gerçekten bu araçtan gelecek parada yine bir kardeşimizin eğitimine gidecektir. 26.500 verildi 500 tl için beklemede şuan için. saygılarımla..

İlan güncel, henüz satışı yapılmadı.

salp kardeşim araba için teklifim hala geçerli satmadıysan 24.000 (benim teklifim)+11.500(ötv tutarı)=35.500 teklif vermiş oldum. 2 elde de eder aşağı yukarı bu kadar

Dizel olsaydı ciddi düşünürdüm H sınıfı otomotık ehliyetım var fakat dizel arıyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar, araça 26.500 verildiğini belirtmiştim 500 TL için vermedim gerçi sorun 500 TL değildi güven meselesiydi, fakat bu siteden isteyenlere son fiyat 26.000 TL.

salp kardeşim aracına gerçek müşteriyim fiyatı fazla söyleyip bir daha aramayanlardan değilim bende bu araca proje çizdireceğim tertibat yaptıracağım muayenesi belki 2.500-3000 arası masraf daha olacak

Arayı Bulun

Gerçek alıcı işte arayı bulun özürlün çilesi fiyatıda öldürmeyelim karşılıklı fedakarlık satış tamamdır salp10 arada bi fiyata el sıkışın

arkadaşlar araca gerçekten makul bir fiyat verdim ve aracımın arkasındayım.Özürlün çilesi kardeşim teklifin için teşekkür ederim, proje, tertibat ve muayenesi belirttiğin gibi 2500-3000 tl tutmaz kanısındayım.

arkadaşlar aracın devir ve noter masrafı yaklaşık 250 lira aparatı istanbulda halis sayara yaptıracaksa 1200 lira elinde aparatı varsa 530 lira bu verdiğim aparat fiyatına proje montaj vs. dahil, noter neden 250 dedim 70 lira projenin noterden aslı gibidir 2 adet raporun noterden aslıgibidir 50 lira,2 adet ehliyet aslıgibidir 50 lira, birde vekalet verirseniz onada 50 devir işlemi kolay 70 lirada devir için masraflar böyle.
bencede arkadaş aracına makul bir fiyat vermiş ancak bu aracı alacak arkadaş muhakkak LPG taktırmalı diyorum ...

araç güzel fiyat içinde anlaşırsanız hayırlı olsun derim özrün çilesi sen zaten yeni araç alırsanda buna yakın masraf yapacaksın salp kardeşim sende biraz daha in bence her zaman alıcı bulamıyabilirsin ortayı bulmanızı isterim

Kasım ayı'na kadar aracı elınde tut ben alıcam 27.000 TL ye.

Can kardeşimizi bu hareketinden ötürü tebrik edelim hak etmedimi arkadaşlar sorarım size

Şimdiki aracım memlekettte kasım ayında gelıcek istanbula onu satıp, bunu alıcam, valla bekletirse alırım, salp'ın bileceği iş, :))

Kasım ayına kadar araç tutulmaz, şimdi aracı 25/26 bin fiyata satıp kasım ayına kadar parayı değerlendirdiğinde zaten 27 ve üstüne rahat çıkarsın. Şimdi mal müşteriye satılır, salp dostum satmak istiyorsan sen 1000Tl indirim yap özürlün çielsi 1000tl'de sen çık 25bin'e anlaşın derim.

Arkadaşlar hepinizin yorumları ve görüşlerine teşekkür ederim. Araca olabilecek en iyi makul fiyatı verdim. sahibinden.com adresindeki fiyatı 27000 TL. hegün onlarca telefon ve mesaj alıyorum almak isteyen çok, fakat yaptığım açıklamaları anlamayan özürülü raporu yetmeyen yani ÖTV muhafiyeti olmayan kişiler aramakta. raporunu faks ile istediğimde vazgeçenler var. Raporlarını görmek istiyorum çünki satıştan sonra Devletimizin ÖTV diye yakama yapışmasını istemiyorum. Sadece ve sadece bu siteye ait özel bir fiyat belirttim 26.000TL dahada inemem. İkici bir aracım zaten var ve kullanıyorum. Bu aracıda garajıma atarım orada dursun nasılsa algısı vergisi yok diye düşünmüyorum, engelli bir arkadaşımızın işini görsün diye satıyorum.Daha önceki cevaplarımda belirttiğim üzere buradan gelecek para bir öğrencimizin öğrenimi için harcanacaktır.saygılarımla..

lpg si olsaydı düşünecektim ama hem tertibat taktır hem lpg,beni aşıyo :) hayırlı satışlar dilerim

Üst Alt