Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Engelli plakalı araç: Chevrolet Cruze HB 1.6 benzinli 2011 model

benimde babamın % 90 raporu var araba almayı düşünüyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz.buda chevrolet uygun...35.000-40.000 arası bir oto arıyorz. tavsiyerlde bulunursanz sevinirm

slm arkadaşlar 2007 model ford focus stejn marka arcımı acilen satmam gerek cok temiz değişen hiçbir parcası yok düşünen arkadaşlar için cok temiz bir arac ortapedik engelli aracıdır ottomatik vitez cep 5412841535

boran ezim kardeşim arabanın özelliklerini resimlerini siteye eklersen ve fiyatını yazarsan arkadaşlar düşünür işine gelirse seni arar bunları yapmazsan bu şekilde biraz sor satarsın

Hastasyım cruze hb nın bu ayardakı sıfırı 46000 lıra sunroof vs .varçunku. Bunun engelıye gelışı 33,5tan asagı olmaz bence ama tek handicap ı 10lt benzın ıçer bu lpg şart.
Bende 0 rına bkayorum kaçgundur bunun ama 25000ten fazla veremiycem tezhıcat dahıl onun ıçn vazgeçtım. ızmırde olsaydı duşunurdum belkı...

Merhaba arkadaşlar Araç Ankara'da Engelli bir arkadaşımızıa satılmıştır. Yorum ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim. sağlıcakla kalın. ALLAH a emanet olun.

araç güzel lafım yok ama bu kanunlarda ilgin arkadaş adama özrün %90 ise aracı indirimli engelli alabilirsin ve yakının kullanır diyorsun, ne gerek kanuni olarak engelli kabul ettiğin adam %40-100 arası değil mi aradaki engellilere yazık değil mi onların hakkı yok mu bence kendi kullanabilecek durum da veya değil, araca özel tertibat lazım veya değil engelli raporunu engelli diye kabul etti isen herkes alabilmeli bence

özürlü taşıma aracı olarak mercedes vito arıyorum. engelliden engelliye. temiz masrafsız.

Üst Alt